Kako zaraditi na ClickBank

Kako zaraditi na ClickBankClickBank predstavlja jedan od najboljih sajtova čiji se način plaćanja svodi na to da kad god vi prodate njihov online proizvod, vi zapravo dobijate novac.

Registracija na ClickBank-u je poprilično prosta. Sve što je potrebno da unesete prilikom registracije, jesu vaši pravi podaci. I nakon toga možete početi da zarađujete.

Kada se registrujete, trebate otići na opciju pod imenom “marketplace” i izabrati proizvod koji želite da promovišete.
Kada izaberete proizvod,potrebno je da kreirate tzv. “hoplink”, tj link preko kog će kupci moći da kupe taj proizvod koji promovišete. Zatim taj link trebate da reklamirate najbolje što umete, a to možete činiti preko vaših sajtova, blogova, facebook stranica i sl. (ukoliko naravno imate blog, stranicu i slično, a ako ne pravo je vreme da to uradite)
Znači, zaradu dobijate tek kada neko kupi neki online proizvod koji vi promovišete.

Što se zarade tiče, sve zavisi koji proizvod reklamirate i takođe na koji način.
Važno je napomenuti još i to da korisnicima iz Srbije nije dozvoljena registracija na ClickBank sajtu.
Međutim,ukoliko imate familiju u nekoj od susednih zemalja, poput Hrvatske ili BiH, onda možete da kreirate nalog sa njihovim informacijama.

Ukoliko vam i ova druga mogućnost nije dostupna, onda preporučujem da pređete na drugu affiliate mrežu, a to je Click2Sell.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovana Knežević

Avatar photo
Poslovni marketing je moja uža specijalnost. Obožavam da pratim trendove, a u poslednje vreme sam se obrela i u internet marketing-u.

SLIČNO

Kako zaraditi na Audio Jungle

Još jedan internet marketplace koja vam pruža mogućnost internet zarade je Envato. U pitanju je …

Jedan komentar

  1. Zasto korisnicima iz Srbije nije dozvoljena registracija na ClickBank sajtu? Ja imam nalog vec godinu dana.

    Btw naslov clanka bi bio bolji „sta je ClickBank“, jer ovde nicim ne objasnjavate kako zapravo zaraditi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *