Kako unovčiti znanje na internetu

Ako i krenemo od činjenice da je bogaćenje preko interneta šarena laža, moramo ipak priznati da je moguće nešto i zaraditi preko inostranih sajtova. Ako ste zainteresovani, znajte da je za početak neophodno dobro poznavanje engleskog jezika, PayPal, MoneyBookers ili Payza račun i internet konekcija.
Znanje na internetu

Kako unovčiti znanje na internetu

  1. Prvo zaboravite na PPC programe. Čak i kada su legitimni i kada ima dokaza da su isplaćivali članove, ne preporučuje se da gubite vreme na kliktanje reklama. Zarada je ponižavajuća bez obzira na činjenicu da je lak da je posao. Ako ni za par dana, ni uz pomoć referala ne zaradite $1 čemu sve?
  2. Ukoliko razmišljate o zaradi pisanjem članaka na engleskom jeziku, treba znati da su u opticaju dve – tri varijante. Kompanije poput Interact Media, Constant Content ili Text Broker plaćaju po članku 2-5 dolara i to relativno brzo. Da bi vas prihvatili, morate priložiti kratku biografiju i članak kao uzorak. Nakon toga na njihovom sajtu pronalazite poslove. Kada prihvatite zadatak, to vam je skoro sigurna zarada, ali klijent ima pravo i da odbije.
  3. Sajtovi kao što su oDesk ili eLance imaju ogromnu bazu poslova i freelance pisaca iz celog sveta i stoga nije lako dobiti posao. Tu ima posla za prevodjenje, za lektore, za unos podatka i za webmastere. Kada se prijavite za neki zadatak, znajte da je još stotinu drugih kolega apliciralo.
  4. Pisanje za sajtove kao što su Triond i Bukisa na prvi pogled deluju kao „nemoguća misija“ zato što vam je potrebno najmanje 1000 jedinstvenih poseta da bi počeli da vas isplaćuju. Ima olakšavajućih okolnosti: kriterijumi po kojima objavljuju članke su lakši i sami birate teme; 1000 poseta ne odnosi se na pojedinačni članak već na sve članke koje sta objavili, tako da se možete potruditi da na početku priložite 50 dobrih radova i oni će lako steći po 20 posetilaca. kasnije niste u obavezi da dalje pišete jer ti isti članci stalno zarađuju; ako imate Google Adsense račun vaši članci će dodatno zarađivati putem njihovih reklama.
  5. Konačno, ako niste vešti u pisanju, ali umete da pohvalite proizvod ili imate posećen web sajt, dobar način da se zaradi je postavljanjem vašeg affiliate linka za proizvode sa sajta Amazon Associates ili, postavljanjem Google Adsense ili Chitika rekalma. Od njih ćete mesečno dobijati procenat zarade od datih proizvoda.
  6. Epinions nudi mogućnost da zaradite komentarisanjem proizvoda, što vam je kraće nego da pišete članke. Trebalo bi dadobijete procenat od njihove zarade.
  7. Ukoliko ne znate dobro jezik, a brzo kucate, oprobajte svoju veštinu sa Pro Typers sajtom. Potrebno je samo dešifrovati, tačno i brzo kucati njihove captcha simbole sa slike.
  8. Možda će vam ove informacije pomoći da dodatno zaradite ili prebrodite vreme krize. Puno sreće u radu, neka od sada vaša kancelarija bude u vašem domu.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

makemyday

Avatar photo
Olovka piše srcem!

SLIČNO

Kako zaraditi na ClickBank

ClickBank predstavlja jedan od najboljih sajtova čiji se način plaćanja svodi na to da kad …

5 komentari

  1. Avatar photo

    Dragice, niste pomenuli kakopediju. Ja se iskreno nadam da i oni isplacuju svoje autore ;).

  2. Avatar photo

    Dragice, naravno da jeste, ali bolje na drugim sajtovima, na nasem cemo za sad ostati skromni ;)

    Marko, dobro si me podsetio za isplate, nikako da stignem da povadim statistiku. U svakom slucaju, eto ih za dan-dva ;)

  3. Avatar photo

    Odlican tekst!
    motivise!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *