Kako pobediti strah od raskida

Svaki početak ima svoj i kraj, a svaki kraj svoj novi početak i tako sve se vrti u krug. Ukoliko stalno strahujemo od nečega što ćete se svakako desiti kao i smrt, a mozda i ne ukoliko zaista naletimo na onog pravog, onda živimo u strahu i ne stignemo da upoznamo tu misterioznu ljubav. Koliko god se trudili da prokrijemo taj strah mi ga itekako pokazujemo kroz nesigurnost, ljubomoru, svađe koje su konstantne. Priznajte da imate problem i pomozite samoj sebi.
Strah od raskida

Kako pobediti strah od raskida

  1. Uživajte u svakom lepom trenutku. Ako ste zaljubjeni, srećni, volite se, normalno je da se zapitate šta ako raskinemo. Evo odgovora. Ništa. Nastavićete dalje. Upoznaćete nekog novog. Vreme ne leči već sami sebe lečite, vi i vaša psiha. Zato, ne zamarajte glavu glupostima, crnim mislima jer kakve su vam misli takav vam je život a svakako ne žellite da ostanete bez voljene osobe. Razmišljajte pozitivno, izlazite, ne opterećujte njega time jer ćete njega još više uplašiti i može se desiti da baš zbog toga nestane iznenada. Priča o raskidu nikada nije poželjna ukoliko nije zaista došao trenutak surovi da jedno drugom kažemo zbogom.
  2. Nikada ne dozvolite sebi da emocionalno zavisite od svog parntera i naročito mu to ne stavljajte do znanja. Neka vaša vokacija bude da budete obožavane a ne vi da obožavate. Čuvajte prijatelje jer oni će uvek biti tu, ne dozvolite da ih zapostavite zbog veze jer će ih to povrediti i možda vam se neće naći tu kad vam bude trebalo rame za plakanje nakon raskida.
  3. Kada ulazite u vezu imajte na umu da sve ima svoj kraj. Dok traje onda nek traje u lepom, bez mračenja, histerisanja i loših intuicija. Ponekad većina parova baš zbog tih strahova raskine pre vremena jer se sve svede na svađu a niko to ne trpi jer tu ste da se volite. Kad jedan partner negativno razmišlja, to drugog partnera počinje da guši, trpeće određeni period i hteo ne hteo završiće vezu zbog svog tog pritiska i stalnog zvocanja o raskidu.
  4. Poradite na sebi, na svom samopouzdanju. Oni vole jake, staložene, pametne žene a ne one koje cmizdre na svaku sitnicu, kukaju na kilažu, kosu, kako nemaju šta da obuku. Uglavnom strah od raskida i imaju oni koji nisu zadovoljni sami sa sobom, promene prijaju bilo to frizura, komad odeće, pročitajte neku knjigu, dignite glavu u vis i svakim danom ponavljajte da ste najbolja/i za nju ili njega. Nasmejte partnera, iznenadite ga, recite lepu reč, napišite ljubavno pismo. Muškarci kao i žene vole da im se poklanja pažnja samo što to kriju kao zmija noge, pokušajte pa ćete primetiti kako im se obrazi crvene.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *