Kako flertovati sa muškarcem

Kako flertovatiFlertovati se može svuda, i skoro u svakoj prilici. Flert predstavlja prirodnu reakciju našeg tela kad nam se neko dopadne. Prvi znak je kad pocrvenimo u licu, i dobijemo blage napade nervoze, tipa cupkanja nogom, uvrtanje pramena kose… Flert ponekad ne mora zahtevati neposredan kontakt. Dovoljni su pogledi ili odredjena gestikulacija. Flertovanje samo po sebi predstavlja umetnost govora tela, koje ponekad može reći više od reči. Počnimo sa par jednostavnih saveta, za uhodavanje:

Kako flertovati sa muškarcem

  1. Zavodite ga pogledom. U procesu zavođenja, najjači ženski adut nisu obline, već dubok, proziran pogled, praćen zavodljivim treptanjem(sa tim ne preterujte, da ne pomisli da imate tikove). Gledajte ga pravo u oči, a onda suptilno skrenite pogled, da ne ispadnete nepristojni, pa sve to ponovite posle kraće pauze.
  2. Osmehnite se. Ne glumite nedodirljivu, uz preozbiljan izraz lica i ‘leden’ pogled. Uputite mu usmeh, praćen zavodljivim pogledom… Biće pun pogodak.
  3. Neka vas primeti. Trudite se da budete primećeni. Već pri prvom ulasku u prostoriju, zastanite mali na vratima i osmotrite okolinu. Ukoliko se nalazite u nekom klubu, na žurci, ili nekom neformalnom skupu, slobodno prođite pored njega, više puta. Ispravite se i pokažite sve svoje atribute u gracioznom hodu. I baš kad prolazite pored njega, ukoliko je moguće, dotaknite ga slučajno, očešite se o njega, a onda mu uputite jedan od onih pogleda iz koraka broja 2. Verujte, neće biti ravnodušan.
  4. Osmelite se. Igrajte se kosom, nežno grickajte donju usnu… u ovom trenutku, možete iskoristiti i ostale adute, pored pogleda.
  5. Imitiranje gestova. Ne znači da svaki njegov pokret do tančina izimitirate, to će već delovati smešno. Osmotrite način na koji drži čašu, ili cigaretu, da li se ‘igra’ nekim predmetom… i to uradite slično, ali sa dozom zenstvenosti. Imitiranje vaših pokreta s njegove strane je siguran znak da imate ‘zeleno svetlo’.
  6. Slušajte. Ukoliko imate prilike da pričate sa osobom koja vam se dopada, pažljivo je slušajte kad vam se obraća. Ohrabrujte ga da nastavi da priča, klimajte glavom, pomerajte se ka ivici stolice da bi mu bili bliže, i sve vreme ga gledajte u oči. On će zbog toga imati osećaj da je, što se vas tiče, jedina osoba u prostoriji. A kad vi započnete priču, obavezno mu se obraćajte imenom što češće, spustite malo ton, tako ćete ga primorati da se nagne k vama. Kad oseti toplinu vašeg daha, neće se suzdržati, a da vas ne poljubi.
  7. Flert podgreva strast u vezi. Ukoliko ste ‘ulovile’ onog kog ste htele, nemojte se prepustiti rutini ozbiljne veze. Iznova i iznova zavodite dragu osobu, i stalno ga podsećajte na ono čime ste ga osvojili.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.