Kako uhvatiti devojku za ruku

Prvi kontakt sa osobom koja vam se dopada uvek je najteže ostvariti. Želite da je dodirnete, da je uhvatite za ruku, ali ne znate kako će ona na to reagovati. Još uvek ne znate njeno mišljenje o vama, da li joj se dopadate ili ne… Bojite se da je ne odbijete od sebe u startu. Dobra vest je da postoje situacije u kojima dodir ruke ne može biti pogrešno shvaćen. Na vama je da taj trenutak prepoznate i iskoristite na vreme. Ko zna da li će biti druge prilike…
parovi

Kako uhvatiti devojku za ruku

  1. Sreli ste se, rukujete se. Iako se na to jako malo pažnje obraća, neće škoditi da pokušate da i taj trenutak ostavi prijatan utisak. Rukujte se punom šakom, neka stisak bude umerene jačine i neka rukovnje malo potraje tako što ćete je gledati u oči i objašnjavati nešto za to vreme rukovanja, npr. kako vam je drago što ste uspeli da stignete na vreme uprkos gužvi u saobraćaju. Neka to bude vaš iskren komentar, nemojte koristiti gotove šablone.
  2. Ako ste još vrlo mladi ili se nalazite u nekom opuštenom društvu ili ambijentu, nakon par razmenjenih šala i duhovitih opaski sa devojkom, sasvim je prirodno „baciti kosku“ tj. podići dlan u vis tako da se on uz lagani pljesak sretne sa njenim. Ako vam se ove situacije spontano budu ponavljale i primetite da joj se dopada, imaćete znak da joj je lepo sa vama, pa možete dodati još neki ovlaš nežan dodir prstima.
  3. Sedite blizu nje, koračajte tik uz nju, samo joj se nemojte unositi u lice. Na ovaj način desiće se „slučajni“ dodiri, te ćete na osnovu njene reakcije na to zaključiti da li bi joj smetalo da je držite za ruku ili ne.
  4. Ako ste makar u drugarskim odnosima sa njom, a treba da pređete neku prometnu ulicu, odvažite se i prevedite je preko ulice, kao da je dete. Tako ćete ostaviti utisak džentlmena.
  5. Ako devojka naiđe na neku prepreku na putu ili silazi niz strme stepenice u cipelama sa štiklom, ponudite joj ruku pomoći i oslonac uz širok osmeh i reči ohrabrenja.
  6. Ako devojka pati zbog nečega, nepotrebno je reći, normalno bi bilo da spontano osetite kojim rečima da je tešite. Ma, samo spustite ruku na njenu u znak razumevanja i često vam reči neće ni biti potrebne.
  7. Devojka ima interesantan nakit na ruci -izrazite oduševljenje i zamolite je da vam dozvoli da izbliza pogledate nakit držeći je za ruku.
  8. Ukoliko je devojka veoma romantična, primenite klasičan šablon, priuštite joj romantičnu večeru uz cveće i uz neki emotivni razgovor joj lagano mazite ruku vrhovima prstiju . Zamolite je za ples ako ima mogućnosti za to.
  9. Naučite je da svira neki instrument ili da pravi nešto ručno jer će pri objašnjavanju biti potrebno da joj namestite prste u pravilan položaj i pomognete joj da oseti materiju…
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

makemyday

Avatar photo
Olovka piše srcem!

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Jedan komentar

  1. Ma brate volite se i drzaces je za ruku ;)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *