Kako instalirati Windows Live Messenger

Windows Live Messenger (poznatiji kao MSN Messenger) predstavlja program za brzo razmenjivanje poruka preko interneta. Povezivanje ostvaruje preko Microsoftovog NET. Messenger Servisa.
Windows live messenger

Kako instalirati Windows Live Messenger

  1. Potrebno je uraditi sledeće korake u cilju adekvatne instalacije programa:
    Posetite ovu web adresu. U donjem desnom uglu kliknite na opciju „Preuzmite Messenger“. Automatski će početi download.
  2. Kliknite na skinuti fajl i sačekajte dok se instalacija učita.
  3. Izaćiće vam dve opcije – Da instalirate ceo Windows Live Paket ili da odaberete da instalirate samo određene delove kao što je Messenger.
  4. Kad ste se odlučili nastavite sa instalacijom kliknite na opciju instaliraj i sačekajte da se instalacija završi. Iskačući prozor će vam pokazati da je instalacija gotova.
  5. Program će se automatski otvoriti. Ukoliko posedujete Windows Live nalog ukucajte vašu email adresu i lozinku. Ako to nije slučaj, u donjem delu iskačućeg prozora postoji opcija „upišite se“ odnosno na engleskom „sign in“.
  6. Prateći upustva popunite potrebne informacije (email adresu, šifru, broj telefona, ime, prezime, datum rođenja, pol ). Kada ste to završili kliknite na opciju „Dalje“ odn. „Next“.
  7. U novom meniju odaberite državu, poštanski kod i unesite captch-u (slika sa randomiziranim brojevima ili slovima, koja je neophodna ne bi li se sprečilo spamovanje). Kada ste to završili kliknite na opciju „Dalje“ odn. „Next“.
  8. Sada će program od vas tražiti da potvrdite vašu email adresu koju ste uneli ranije. Link vam je poslat i od vas se traži da kliknete na njega ne bi li ste potvrdili da ste vi vlasnik vaše email adrese a ne treća osoba.
  9. Po aktiviranju linka, automatski ćete biti prebačeni na sajt gde se možete ulogovati pod vašim podacima. Windows Live nalog je spreman na korišćenje. Tu možete upravljati vašim podacima, slikama, kontaktima itd.
  10. Ukoliko vam se messenger ne otvori automatski na desktop površini, možete mu pristupiti preko START Menija – ALL PROGRAMS – WINDOWS LIVE MESSENGER.
  11. Unesite vašu šifru, dodajte vaše omiljene kontakte i uživajte.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Marko Vasic

Avatar photo
Dzedaj

SLIČNO

Kako produžiti životni vek računara

Da li se osećate frustrirano svaki put kada koristite vaš računar zbog očajnih performansi koje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *