Kako promeniti korisničko ime na YouTube-u

Vaše YouTube korisničko ime se prikazuje na Vašem kanalu kao i na video klipovima koje ste postavljali. Kada ste ga jednom izabrali, nažalost, više ne postoji nikakva mogućnost da se ono promeni. Jedino rešenje je da kreirate novi nalog kako biste dobili novo korisničko ime. Evo kako da to odradite na pravilan način.
youtube

Kako promeniti korisničko ime na YouTube-u

  1. Idite na Youtube
  2. Obrišite vaš stari nalog. Morate prvo biti ulogovani na vaš postojeći nalog. Idite na „Settings“, zatim kliknite na tab „Overview“ i kliknite na dugme „Advanced“ ispod vaše email adrese. Zatim kliknite na „Close Account“. Napomena: svi video klipovi, povezivanja i komentari koje ste napisali sa naloga će biti izgubljeni.
  3. Ukoliko želite da sačuvate video klipove koje ste postavili na YouTube, možete ih skinuti uz pomoć mnogobrojnih sajtova koji nude ovu uslugu (Grabox.com, TubeKeeper.com, KeepVid.com itd..)
  4. Kreirajte novi nalog. Kliknite na „Create Account“ u gornjem desnom uglu sajta.
  5. Izaberite novo korisničko ime po želji. Ovog puta dobro razmislite pre kreiranja ;-)

Video uputstvo

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Kakopedija

Avatar photo
Kreator sajta kakopedija.com. Sajt sam pokrenuo u želji da napravim portal na kome će posetioci moći da podele svoje znanje, savete i iskustvo i tako pomognu drugima.

SLIČNO

Kako gledati TV preko interneta

Nemate pristup televiziji? Nemate TV u sobi? Ili pak želite da gledate nešto drugo u …

2 komentari

  1. Ovo su vrlo korisni članci za nas, korisnike interneta, koji baš i nevladamo svim njegovim tajnama. Članak je konkretan, jasan i praktičan.

  2. Avatar photo

    Ја сам ипак мислио да стварно има нека фора за промену, ово је најлекше одрадити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *