Kako koristiti auto poster

U ovom članku ćemo vam opisati kako koristiti auto poster za povećanje upload zarade. Već smo u prethodnim temama naveli kako možete početi sa upload zaradom (pogledajte teme: FileSonic zarada i HotFile zarada) i time povećati svoj budžet za 300$ mesečno.

Da biste došli do ove fantastične sume potrebno je da dnevno uložite 4-5h rada na računaru. Sa autoposterom taj uloženi rad se može itekako smanjiti sa 4-5h na svega nekih 2-4h.

Šta je Autoposter?

Autoposter je zapravo program koji obavlja većinu vašeg posla, time što vaše postove može da pošalje na 100-260 foruma (sve zavisi o kakvom autoposteru je reč).
Postoje različiti autoposteri. Neki od njih su dobri, neki manje dobri, ali sve u svemu imaju veliki značaj u upload zaradi.
Svako ko se bar malo razume u upload zaradu potrvrdiće ovo što sam gore napisao, a to je da je rad bez autopostera skoro pa nezamisliv!

Gde nabaviti kvalitetan autoposter?

Kao sto sam već gore naveo, postoje različti autoposteri. Kvalitet dobrog autopostera ogleda se u tome kakve opcije, tj mogućnosti ima?

1) Da li može da šalje post na više od 200 foruma?

2) Da li ima opciju “Reply on Thread” (što znači da možete da pravite reply-e na svoje sopstvene topic-e, tako da se vaš topic ponovo nađe na prvoj strani foruma)

3) Kolika je brzina postanja po forumima?

Sve ove tri mogućnosti su veoma bitne, jer ukoliko autoposter poseduje ove mogućnosti u mnogome će olakšati vaš posao.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovana Knežević

Avatar photo
Poslovni marketing je moja uža specijalnost. Obožavam da pratim trendove, a u poslednje vreme sam se obrela i u internet marketing-u.

SLIČNO

Kako zaraditi na Audio Jungle

Još jedan internet marketplace koja vam pruža mogućnost internet zarade je Envato. U pitanju je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *