Kako zaraditi sa Full Traffic

Kako zaraditi sa Full TrafficFull Traffic predstavlja jedan od boljih sajtova koji ima PPI (Pay Per Impression) program. Što znači da plaća na svakih 1.000 impresija. Cena 1.000 impresija kreće se od 0.70$ pa sve do 1.50$.

Da biste počeli da radite sa Full Traffic-om morate biti registrovani na njihovom sajtu.

Nakon uspešno završene registracije potrebno je da na svom blogu ili sajtu napravite takozvanu “Ad zonu” tj. zonu na kojoj trebate da zalepite kod koji dobijate nakon registracije.
Nakon 2-3h reklame ce početi da se prikazuju na vašem sajtu/blogu.

Sistem prikazivanja oglasa je sledeći:

Kada god neko pristupi vašem sajtu ili blogu, nakon potpunog učitavanja pojaviće se Full Traffic reklama. Reklama ima opciju “Skip ad”, što znači, da ukoliko posetilac sajta želi da nastavi boravak na sajtu moraće da klikne na gore navedenu opciju, tj “skip ad”.

Podešavanje prikazivanja reklama možete i sami podesiti. Naime vi imate tu mogućnost da namestite koliko puta želite da se reklama Full Traffica pojavi posetiocu vašeg sajta, zavisno od toga koliko će on impresija napraviti na sajtu/blogu.

Da biste podigli svoj novac sa FullTraffica morate imati minimum 50$. Isplate se vrše preko AlertPay-a i PayPal-a.

Upozorenje!

Ukoliko na sajtu imate i AdSense oglase, onda ne preporučujemo rad sa Full Traffic-om zbog toga što će CTR AdSense oglasa opasti u znatnoj meri. S’ toga dobro razmislite da li želite Full Traffic na svom sajtu, ako već imate AdSense oglase.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovana Knežević

Avatar photo
Poslovni marketing je moja uža specijalnost. Obožavam da pratim trendove, a u poslednje vreme sam se obrela i u internet marketing-u.

SLIČNO

Kako zaraditi na Audio Jungle

Još jedan internet marketplace koja vam pruža mogućnost internet zarade je Envato. U pitanju je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *