Kako obrisati profil na Facebook-u

Kako obrisati profil na Facebook-uDosta vam je Facebook-a i želite saznati kako obrisati svoj profil na Facebooku-u? Na pravom ste mestu, u ovom članku ćemo vam korak po korak objasniti kako da to uradite.
Verujte nam nije uopšte teško, ni komplikovano, sve što treba jeste da pratite naša uputstva u textu i slici i sve će biti lako.

1.korak: U gonjem desnom uglu kliknite na „Nalog“ a zatim u padajućem meniju izaberite drugu opciju „Podešavanje naloga“.

2.korak: Kada to uradite pojaviće vam se ovo:

Kako obrisati profil na Facebook-u

Na kraju liste nađite „Deaktiviranje naloga“ i kliknite na „Deaktiviraj“.

3.korak: Kada ste to odradili pitaće vas da li ste sigurni da želite deaktivirati vaš profil i izaćiće vam sledeće:

Kako izbrisati profil na Facebook-u

Izaberite bilo koju opciju, zatim kliknite na „Potvrdi“.
Pitaće vas da unesete vašu šifru, kada to uradite izbaciće vam da ukucate slova sa male slike za proveru i kada je unesete kliknete na „Pošalji“ i vaš Facebook nalog je deaktiviran.

Ako ne mislite više koristiti Facebook i želite da Vaš korisnički račun bude trajno izbrisan, imajte na umu da nećete moći više reaktivirati korisnički račun ni koristiti sadržaje koje ste bili dodali. Ako želite da se Vaš korisnički račun u potpunosti izbriše, kontaktirajte Facebook koristeći ovu formu i potvrdite svoj zahtev.
Ukoliko želite da se vaš facebook račun izbriše nepovratno, idite na ovaj link: Brisanje Facebook korisničkog računa

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Maja Prulić

Avatar photo
Studiram informatiku i za mene sve kažu da sam PC freak. Pokušaću da napišem neke male, ali korisne savete na ovom sajtu.

SLIČNO

Kako gledati TV preko interneta

Nemate pristup televiziji? Nemate TV u sobi? Ili pak želite da gledate nešto drugo u …

Jedan komentar

  1. Avatar photo

    Da smo svi pametni pa da obrišemo, ali FB je odavno postao način života, bukvalno sve aktivnosti idu preko njega, što posao, zabava, druženje.. Nezdravo je, ali je to žrtva tehnološke revolucije kojoj smo se, hteli to ili ne, svi priklonili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *