Kako poljubiti partnera ako postoji razlika u visini

Lep ste par, ali je jako velika razlika u visini između vas i partnera. Ne brinite, i za to postoji rešenje. Ako želite da poljubite nekog ko se dosta razlikuje od vas po visini koristite sledeće tehnike.
Razlika u visini

Kako poljubiti partnera ako postoji razlika u visini

  1. Pokušajte da se uzdignete ili spustite
    Ako ste niski, pokušajte da povećate svoju visinu na razne načine, kao što su recimo stajanje na stepenicama, ivičnjacima, pa čak vam i stolice mogu pomoći. Nosite cipele sa potpeticama, ako je moguće. Štikle su očigledno odličan izbor za žene, ali obuća sa potpeticama može biti korisna i za muškarce i za žene. Ako ste viši od partnera pokušajte da pronađete mesto gde vi možete stajati na nižem terenu nego vaš partner. Ako ste na početku veze pokušajte da to uradite neprimetno jer ako partner u ranoj fazi veze shvati to, vaš partner može postati frustriran zbog svog nedostatka visine i može doći do problema. Ako ste viši dobra ideja je da sednete na recimo takozvanu bar stolicu jer ce onda partner koji je niži biti približno vaše visine. Ali recimo ako sednete na običnu stolicu ugavnom će se desiti obrnuta promena visine što i nije tako loše jer će se vaš inače niži partner osetiti višim od vas i to će mu imponovati. Još jedna prednost sedenja je ta što možete povući partnera da vam sedne u krilo i tako se bez problema možete ljubiti.
  2. Pronađite se na sredini
    Ako ste niži pokušajte da se izdignete što je više moguće, čak možete pokušati da stojite i na prstima ako vam to ne predstavlja problem. Ako ste viši nagnite se prema napred i raširite noge čime ćete obezbediti mesto gde da stane vaš partner, a takodje ćete izgubiti na visini.
  3. Zagrljajem se izjednačite
    Drzenjem partnera veoma blizu vama ili u vašem zagrljaju dolazi do smanjenja razlike u visini. Ako niži partner oseti bolove u vratu od izduživanja da poljubi partnera uvek može svoj vrat odmoriti prislanjajući glavu na rame ili grudi partnera.
  4. Ljubite partnera po druga mesta
    Možete ljubiti partnera po nekim pristupačnijim tačkama kao što su recimo čelo, vrat, grudi, ruke, ramenima, stomak itd… Nisu svi dobri poljupci vezani samo za usne.
  5. Iskoristite neslaganje u visine tako da vaši poljupci budu strastveni
    Prohujalo sa vihorom sadrži neke od najpoznatijih ekranizovanih poljubaca upravo zbog činjenice da je Rhett bio znatno viši od Skarlet, umesto da pokušava da nadoknadi neslaganje. Privukao ju je blizu, nagnuo joj glavu unazad i poljubio je odozgo kao orao koji saleće svoj plen. Ako ovo uradite, uverite se da držite glavu vašeg partnera da nebi došlo do povrede partnerovog vrata. Pošto je ovo agresivana poza, visoke devojke ne bi trebalo da primenjuju ovo sa momcima koji su samouvereni što se tiče svoje visine, jer to može dovesti do osećaja poniženja od strane devojke. Ako ste niski a vaš partner dovoljno jak, skočite mu u naručje, tako da su vaša lica u istom visinskom nivou, ili pak možete primeniti pozu iz poznatog filma The Notebook (Beležnica): skočite u zagrljaj svom partneru obavite nogama njegove kukove i ljubite ga odozgo.
  6. Pročitajte i članke:
    Kako se ljubi prvi put
    Kako izvesti savršen poljubac
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Radivoj Pavlovic

Avatar photo
Volim da čitam, gledam filmove, slušam muziku i bavim se bodybuilding-om.... \BFMV/

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Jedan komentar

  1. Avatar photo

    hahhaha kakva ideja za clanak! :)
    ali kad malo bolje razmislim, nekima ovo stvarno moze biti problem.. :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *