Kako smršati brzo za 5-10 dana

Ako se pitate kako smršati znajte da je najvažnije od svega je postaviti sebi cilj. Ne cilj u kojem očekujete da ćete u mesec dana skinuti 20 kilograma jer to nije realno, a ni zdravo za vaš organizam.

Za mesec dana se očekuje da skinete oko 4-5 kilograma, to je idealno za vas i vaše zdravlje

Uputstvo

  1. Pokušajte sami sa sobom rešiti neke stvari. Jasno odlučite da želite na dijetu i pokušajte izdržati barem nedelju dana. Na zdravoj dijeti sigurno nećete biti gladni. Dakle, ono što će vas dovesti do tog cilja je : izbacite hleb (ako to nije moguće uzimajte samo po krišku ili dve i to integralnog), krompir (ako ste navikli na njega u redu je pojesti jedan kuvani krompir tokom nedelje koji nije nauljen ili slično), slatkiše (možete uzimati dnevno kockicu čokolade, ali samo one koja sadrži vše od 80% kakaa) i alkohol! Alkohol će vam iz više razloga naštetiti, što je opšte poznato.
  2. Ako ste pušač, mozda je ovo prilika da i od toga odustanete jer je znanstveno dokazano da pušenje zaustavlja razgradnju masti u organizmu. Ovaj članak će vam pomoći u tome: Kako ostaviti cigarete
  3. Za doručak uzimajte žitarice sa malo mleka, integralno pecivo, voće.
  4. Ako je moguće, pokušajte, bez kafe sa mlekom jer vam je to kao da ste pojeli 2-3 integralna peciva. Ograničte unos kalorija do 1300 na dan. Verujte uz to možete dobro jesti.
    Belo meso, mahunarke, povrće, voće, žitarice.
  5. Da ne zaboravimo napomenuti, jako je važno da unosite u organizam oko 1,5 – 2 litre vode na dan!
    Vežbanje nije neophodno za ovakvu ishranu, ali ako možete prošetajte, trčite ili ako imate vremena vežbajte kući trbušnjake ili preskačite vijaču (dovoljno je 3 puta nedeljno, čisto radi oblikovanja i formiranja tela).
  6. I još nešto, što je možda najvažnije. Nemojte unositi velike količine hrane odjednom već razdelite obroke na 5 manjih, doručak kao glavni, pa između neku voćku ili šaku badema (lešnika, oraha), zatim ručak, pa isto kao i prethodni međuobrok, isto tako i sa večerom.
    Samo pokušajte za večeru što laganije.
  7. Za kraj, dobra vest. Jedan dan u nedelji možete jesti šta poželite. Možda špagete, pizzu, hamburger, pržene krmpiriće? Na vama je da olučite jer na taj način organizam varate i on ce brže razgraditi hranu i neće se usporiti jer će pomisliti da ste se vratili starom, nezdravom načinu ishrane :)
  8. Uz malo truda, a uz dobro jelo možete svoje telo dovesti do savršenstva u svega par meseci (zavisi od toga koliko želite smršati ), možda vam je dovoljan i samo jedan mesec!
  9. Pročitajte još saveta na temu Kako smršati 5-10 kg na duže staze
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jasna Marković

Avatar photo
Svojim iskustvom bih želela da pomognem drugima.

SLIČNO

kako da se ne udebljate

Kako da se ne udebljate

Mi žene smo večito na nekim dijetama. Onda izbegavamo sve živo –  slatkiše što nam …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *