Kako biti raspoložen

Pitate se kako biti raspoložen, vedar i nasmejan skoro svaki dan? Pre nego što utonete u san verovatno se pitate kako da sledeći dan učinite boljim od prethodnog koji je bio obojen tmurnim, sivim raspoloženjem i stalnim gunđanjem o tome kako ste slomljeni, nenaspavani, u najboljim godinama a nedostaju vam životna vitalnost i energija? Stres i ubrzan način života od vas su stvorili osobu koja ni najmanje ne misli na svoje potrebe? To je upozorenje da trebate promeniti svoje jutarnje navike. Zasigurno ćete iz svog rečnika zauvek izbaciti frazu “Ustao sam na levu nogu“.

Pa počnimo odmah , nemamo vremena za gubljenje!

Prvi jutarnji zraci kucaju na vaš prozor a vi ih pozdravljate osmehom. Osmeh je jedan od najbitnijih faktora. Njime podstičete svoju harizmu i pozitivnu energiju koja vam pomaže da pokrenete svoje telo i vratite pokretljivost i fleksibilnost.

Osim što ćete bolje izgledati, redovnim vežbanjem ćete sprečiti i pad imuniteta. Uz vežbe je, takođe, od izuzetne važnosti pravilna ishrana u kojoj prioritet treba da budu voće i povrće , kao i dosta tečnosti koja se gubi tokom fizičke aktivnosti i nužno je da je nadoknadite. Pravilo je bar osam čaša vode dnevno. Voda, osim što je osnovni sastojak našeg tela, čisti organizam od toksičnih materija, osvežava nas kao ni jedan drugi napitak i daje koži prelep izgled!

Vaša koža diše i preteranim šminkanjem joj samo štetimo. Za dnevnu varijantu odlična je lagana hidratantna tonirana krema koja ne začeplja pore. Pored odličnog fizičkog izgleda postići ćete i psihički sklad jer zadovoljna žena se dobro oseća u svojoj koži.

Da bi vaš dan bio u potpunosti ispunjen i da biste se “naoružali“ dobrim raspoloženjem, ne zaboravite, družite se sa vedrim i energičnim osobama. Niste dužni slušati tuđe jadikovanje jer će to loše uticati na vas.

I zapamtite život je pun radosti i uzbuđenja ako ga sagledamo na pravi način. U sledećim tekstovima vam donosimo još zanimljivosti a vi do tada poklonite svojoj duši i telu jednu potpuno novu dimenziju i izlazak iz depresivne svakodnevice!

Srećno!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

tasna

Kako nositi i ostavljati tašnu

Ako ste imali nesreću da vas pokradu, poznat vam je strašan osećaj kada vam srce …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *