Kako uraditi pirsing pupka

Pirsing pupka spada u uobičajeni vid pirsinga. Ipak, čitav postupak može da deluje pomalo zastrašujuće. Evo kako da izaberete najbolji studio za pirsing u vašem gradu!
pirsing pupka

Kako da uradite pirsing pupka

  1. Kad uđete u pirsing studio procenite higijenu i čistoću.
  2. Budite spremni da pokažete lične isprave (ličnu kartu) kako biste dokazali da ste punoletni. Verovatno će vas zamoliti da potpišite da ste samovoljno pristali da uradite pirsing. Ako ste mlađi, odgovorna odrasla osoba će morati da krene sa vama kako bi dala pismeni pristanak za vaš pirsing.
  3. Izaberite nakit za pirsing. Iskusna osoba koja radi u studiju će vam pomoći i posavetovati vas koja vrsta nakita je najbolja za zarastanje rane posle pirsinga.
  4. Smestite se u stolicu i budite spremni da saslušate sve u vezi sa postupkom sterilizacije. Na zahtev osobe koja će vam raditi pirsing, pokažite pupak kako bi mogla da se obeleži površina, utvrdi sredina pupka i odredi ulazna i izlazna tačka
  5. Hirurška stega će vam biti stavljena na gornji deo vašeg pupka kako bi se stabilizovalo tkivo u pripremi za bušenje.
  6. Duboko udahnite i opustite se. Pupak se potom dezinfikuje i iz sterilizatora se uzimaju medicinske makaze i igla. Uhvati se obeleženo parče kože i probuši. Koriste se dve vrste igala. Jedna vrsta su braonile koje se koriste za infuziju. Oko metalnog dela igla ima tanak plastični sloj i kada se pupak probuši, izvuče se metalni deo, a plastični sloj ostane unutar pupka. Kroz to se provuče minđuša i skine plastika. Druga igla za pirsing je s jedne strane oštra, a sa druge strane ima navoj koji odgovara minđušici za pupak
  7. Pažljivo slušajte instrukcije o tome kako da vodite računa o vašem pirsingu. Pirsing pupka je sklon infekcijama, tako da je veoma važno da se redovno čisti.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

kupovina

Kako kupovati i trošiti pametno novac

Za ženu, ne postoji veći užitak od šopinga, posebno uoči novogodišnjih praznika. Sreća koju osećate …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *