Kako izabrati farmerke

Farmerke cu uvek neizostavni deo garderobe koje rado nose i muškarci i žene. S obzirom da nikad neće izaći iz mode potrebno je da u njima izgledate što bolje tj. da sakrijete nedostatke a naglasite predosti. Međutim, činjenica je da mnogi od nas jednostavno ne znaju da izaberu pravi model koji će im lepo stajati. U skladu sa svojom građom, treba i birati određene modele.
farmerke

Kako izabrati farmerke

  1. Ukoliko ste niske – nosite uže pantalone, jer će vas široke još više skratiti. Takođe bi trebalo da izbegavate da podvrćete pantalone.
  2. Ukoliko ste visoke – vama najbolje stoje jako uske pantalone kao i pantalone sa širokim nogavica.
  3. Ukoliko imate višak kilograma – nosite tamnije pantalone ravnog kroja ili blago uske a struk bi trebalo da bude odmah ispod pupka.
  4. Ukoliko imate uska ramena a široke bokove (kruškoliki oblik) – nosite tamnije pantalone niskog struka. Takve pantalone ne bi trebalo da imaju više od 2% elastina.
  5. Ukoliko ste žena sa velikim grudima i uskim strukom i širokim bokovima – najbolje je da nosite klasične farmerice sa malo širim nogavicama. Trebalo bi izbegavati vrećaste krojeve.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ema Nikolic

SLIČNO

Kako da sami dizajnirate odeću

Vaša „karijera” modnog kreatora može početi jednostavnom idejom, kao što je, na primer, kaput od …

Jedan komentar

  1. Tekst je odličan,ali moram da napomenem da sam skoro razgovarala sa gazdaricom moje drugarice baš o farmericama,nekada se mogao naći veliki izbor,sada su to samo farmerice sa niskim strukom i primetiće te da sada devojke skoro da i nemaju struk.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *