Kakopedija > Moda i lepota > Ženska moda > Kako izabrati farmerke

Kako izabrati farmerke

Farmerke cu uvek neizostavni deo garderobe koje rado nose i muškarci i žene. S obzirom da nikad neće izaći iz mode potrebno je da u njima izgledate što bolje tj. da sakrijete nedostatke a naglasite predosti. Međutim, činjenica je da mnogi od nas jednostavno ne znaju da izaberu pravi model koji će im lepo stajati. U skladu sa svojom građom, treba i birati određene modele.
farmerke

Kako izabrati farmerke

  1. Ukoliko ste niske – nosite uže pantalone, jer će vas široke još više skratiti. Takođe bi trebalo da izbegavate da podvrćete pantalone.
  2. Ukoliko ste visoke – vama najbolje stoje jako uske pantalone kao i pantalone sa širokim nogavica.
  3. Ukoliko imate višak kilograma – nosite tamnije pantalone ravnog kroja ili blago uske a struk bi trebalo da bude odmah ispod pupka.
  4. Ukoliko imate uska ramena a široke bokove (kruškoliki oblik) – nosite tamnije pantalone niskog struka. Takve pantalone ne bi trebalo da imaju više od 2% elastina.
  5. Ukoliko ste žena sa velikim grudima i uskim strukom i širokim bokovima – najbolje je da nosite klasične farmerice sa malo širim nogavicama. Trebalo bi izbegavati vrećaste krojeve.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 8, prosek: 4,50

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

SLIČNO

Kako da sami dizajnirate odeću

Vaša „karijera” modnog kreatora može početi jednostavnom idejom, kao što je, na primer, kaput od …

Jedan komentar

  1. Suzana Milosevic

    Tekst je odličan,ali moram da napomenem da sam skoro razgovarala sa gazdaricom moje drugarice baš o farmericama,nekada se mogao naći veliki izbor,sada su to samo farmerice sa niskim strukom i primetiće te da sada devojke skoro da i nemaju struk.

Ostavite odgovor