Kako da izgledate savršeno u donjem rublju

Ukoliko još uvek nosite isti model grudnjaka kao što ste nosili kao tinejdžerka i verujete da je isti taj grudnjak, samo u crnoj boji, savršena seksi varijanta, izvinite ali, moraćete da odrastete.
donje rublje

Kako da izgledate savršeno u donjem rublju

Donje rublje može da bude veoma bitan (ako ne i odlučujući) faktor u ostvarivanju neodoljivog izgleda.

  1. Pronađite najbolji model za sebe.
    Svaki stil odevanja diktira i određeni tip donjeg rublja, a naročito grudnjaka. Ispod majica sa kratkim rukavima, uopšte majica pripijenih uz telo, obično se nose sportski grudnjaci bez mnogo šavova i čipke. Ova vrsta grudnjaka pruža grudima neophodan oslonac, čvrstinu i oblik (naročito kada se radi o većim grudima). Ako vam smeta jednostavnost ovih grudnjaka, možete da izaberete one modele koji imaju dekorativne detalje sa strane i na zadnjem (leđnom delu). Čipkasti grudnjaci sa pamučnom postavom su odličan izbor, još ako su u nekim veselim bojama, možete sebi dozvoliti i da provokativno vire iz majice. To će probuditi i zagolicati maštu svakom muškarcu. Crni grudnjak svakako ostaje mističan deo donjeg rublja ali pokušajte i sa ostalim bojama i kombinacijama. Grudnjak svakako ne sme da pritiska grudi i da ih steže, ili pak da ostavlja bilo kakve tragove na koži ili pak da izaove „prelivanje“ grudi. On mora biti komotani, udoban i da obezbeđuje pravu potporu grudima, naravno novi trendovi sa push up efektom nisu na odmet ali nisu izbor za svakodnevno nošenje. Takve grudnjake nosite samo pri posebnim izlascima, da biste dočarali efekat bujnijih grudi.
  2. Tange nisu uvek seksi.
    Ako nemate baš sjajnu guzu, tanga gaćice mogu da izazovu više (estetske) štete nego koristi. Osim što mogu da izazovu neprijatnu iritaciju međunožja, one nisu baš idealna seksi kombinacija. Isto tako potpuno čipkaste gaćice znaju da peckaju i iritiraju sluzokožu intimnih delova, pa nije ni malo seksi ako vam naprave crvenilo, otok ili izazovu svrab. U takvom slučaju, izaberite gaćice u stilu bikinija ili ženske bokserice. To je sada u trendu. Kombinacija pamuka i čipke je veoma seksi, a komotnost pokreta i udobnost će vam omogućiti da se osećate opušteno, što će stvoriti utisak da vi uvek nosite tako seksi donji veš. Takvo saznanje veoma uzbuđuje partnera, a vama će dati dozu samopouzdanja.
  3. Stil za noć
    Vreme je da zaboravite na pidžame od flanela, ili da ih bar zamenite onim od satena i svile. Bebi-dol i mini kimono takođe su odlične ideje za „noćnu garderobu“. Kožne sobne „dedine“ papuče, zamenite čupavim papučicama na štiklu koje služe samo za to veče. Ogrtači sa perjem bi bili preterani i vulgarni ali srednje seksi ogrtač od svile je već nešto. Nemojte spavati u njegovoj majici samo zato što pesma tako kaže. Niste ni malo seksi u muškoj ispranoj majici, koja se isteglila i koja pokriva vaše telo od vrata do kolena, kao da ste navukli džak na sebe. Nosite uvek svoju majičicu na bratele, sa čipkicama, trakicama i dekolteom. Neka stomačić i bude malo go, neka se naziru gole opuštene grudi – to je seksi zasigurno.
  4. Budite zavodljivi
    Čak i ako niste pobornik korseta i podvezica, malo seksipila nikada nije na odmet. Vaša opcija mogu da budu grudnjaci sa providnim delovima, oni koji imaju žicu u korpama ili modeli koji ne pokrivaju grudi u potpunosti. Ali nemojte preterivati u tome. Neka sve bude suzdržano, elegantno i sa ukusom. Preterano kitnjasti donji veš će odavati utisak dame sa šipke, što svakako nije cilj. Boja podvezica, haltera neka se uvek slaže sa bojom čarapa koje, vodite računa, uvek moraju biti cele. Nema ništa ružnije za ženu ako su joj čarape pocepane i puknute. Ako i primetite da je čarapa napukla, bolje je skinite i ostanite golih nogu.
  5. Skinite sve!
    Koliko god da imate odeće na sebi, uvek je lagano skidajte. Ili, dopustite da vam on skine odeću. Ako nije sposoban da pronađe pravu kopču ili pola sata petlja oko nje, nađite drugog muškarca, a ne menjajte donji veš! Naravno nemojte se šnjirati do vrata ili nositi veoma komplikovanoe kopče koje ne bi ni sa šifrom mogli da se otvore (a i sami ste jedna zakopčali isti). Neka to bude jednostavna kopča u obliku kukice, šnjire (jedne ili dve najviše), nitne ili običnog dugmenceta koje će se na najjednostavniji način i samo otkopčati.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirijana Djokic

Vizionar uspesnog poslovanja i pobornik zdravog zivota. Argumentovani savetodavac savremenog zivota. Ljubitelj lepe reci i lepog ponasanja.

SLIČNO

Kako da sami dizajnirate odeću

Vaša „karijera” modnog kreatora može početi jednostavnom idejom, kao što je, na primer, kaput od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *