Kako izmeriti veličinu brushaltera

Dobra veličina brushaltera je najbolji prijatelj svake žene. Ovaj članak će vam pomoći da odredite veličinu koja vam odgovara i da izaberete savršen grudnjak.

velicina brushaltera

Kako izmeriti veličinu brushaltera

  1. Stanite i ispravite se, spustite ruke u prirodan položaj, opustite se i dišite normalno.
  2. Veličina trake grudi predstavlja obim iznad, odnosno ispod vaših grudi. Obe mere se veoma često koriste da bi se utvrdila tačna veličina.
  3. Gornja veličina vaših grudi (veličina trake) – obavijte traku oko leđa i gornjeg dela grudi, tako da se nalazi iznad vaših grudi i ispod pazuha. Vodite računa o tome da vam je traka lepo zategnuta uz kožu. Ako je broj koji ste pročitali na traci neparan, ili u razlomku, slobodno ga zaokružite na najbliži paran broj. Na primer 79,6 cm će biti 80 cm. Taj broj predstavlja meru gornjeg dela vaših grudi (veličina trake).
  4. Obavijte traku čvrsto oko leđa, ona treba da vam ide ispod grudi i preko grudnog koša. Dodajte 10 cm ako dobijete paran broj i 12 cm ako dobijete neparan broj. Na primer, 70 cm će postati 80 cm. I to je veličina trake.
  5. Izmerite veličinu korpi – prvo izmerite prečnik svog grudnog koša, uključujući i grudi tamo gde su najveće. Taj deo je obično u visini bradavica. Da biste odredili veličinu korpi, oduzmite veličinu trake od veličine grudnog koša i veličine samih grudi. Dakle, ako je mera vašeg grudnog koša i grudi 86 cm, a veličina trake 81 cm, dobićete razliku od 5 cm. Tabela ispod sadrži različite veličine korpi na osnovu broja koji predstavlja razliku između veličine grudnog koša i grudi i veličine trake.
  6. Razlika: veličina korpi
    2,5 cm: A

    5 cm: B

    7,5 cm: C

    10 cm: D

    12,5 cm: DD ili E

    15 cm: F

    17,5 cm: G

  7. Pošto ste, u primeru, dobili razliku od 5 cm, veličina vaših korpi biće B. Iz drugog i trećeg koraka dobili ste broj 80, pa je veličina vašeg brushaltera 80B.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako da sami dizajnirate odeću

Vaša „karijera” modnog kreatora može početi jednostavnom idejom, kao što je, na primer, kaput od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *