Kako osvojiti vagu

Svidja vam se muškarac ili devojka koja je u horoskopu Vaga. Pitate se kako osvojiti Vagu?
Evo nekoliko saveta sa kojima će vam zavodjenje vage biti lakše.
vaga
Vagi je potrebno da joj se dive. Nemojte da premeravate komplimente pre nego što im ih uputite. Predajte im ih na srebrnom poslužavniku – ali ne budite previše očigledni. Morate da budete iskreni a da ne dajete rutinske ili kliše komplimente. Da bi osvojili muškarca ili ženu Vagu u horoskopu nemojte da upućujete komplimente o stvarima koje su im već poznate. Dajte kompliment pametnom muškarcu za njegov izgled a prelepoj ženi za njenu inteligenciju. Tako nećete ponavljati ono što im je sto puta rečeno. Kod Vage u horoskopu je ovo veoma bitno.

Ako želite temu za probijanje leda, probajte sa najnovijim vestima: snažno izrazite svoje mišljenje. Vaga može da se ne složi, ali nikad nema nepromenljivo mišljenje o nekoj stvari. Njih previše zanima da čuju obe strane pitanja i sve dobro izvagaju.
Savet: Vage teže da budu na strani autsajdera. Imaju velike simpatije za ljude bez privilegija i manjine.

Pitajte vagu za savet o nekom ličnom ili poslovnom problemu. Osobe Vage u horoskopu vole da daju savete, pomažu drugima jer se tako osećaju korisno što im jako prija. Takodje vole da budu angažovane u rešavanju važnih pitanja.

Ne zaboravljajte: Vaga voli luksuz. Ako poklanjate, neka to bude poklon koji će pamtiti. Srebro, četrnaestokaratno zlato, kristal, mali dijamanti, francuski šampanjac.
Žena Vaga obožava nakit, naročito ornamentirane komade.
Kada izlazite sa njima, ne dozvolite da vam vulgaran problem ili trošak pokvare provod. Odvedite Vagu u fin restoran, predstavu, koncert, galeriju. Pokažite da i vi imate dobar ukus.
Uzmite u obzir ambijent. Vage snažno reaguju na atmosferu. Izaberite mirno mesto sa suptilnim, diskretnim osvetljenjem. Ako muškarca vagu dovedete u svoj stan na večeru, poslužite jelo kojim bi se i gurmani oduševili (čak iako morate da ga naručite da vam ga donesu iz odličnog restorana!) Osigurajte se da je vaša Vaga okružena glamurom i „prvom klasom“.

Ovim osobama ne prijaju veliki skupovi i brojno društvo. Najbolje je ako prilikom prvog zajedničkog izlaska budete bez društva. Vaga može da bude pomalo stidljiva i rezervisana na prvom sastanku. Medjutim Vaga je otvorena, topla, prefinjena osoba i sanjar koja traži balans i harmoniju svuda. Njihov lični šarm im omogućava da se lako povežu sa ljudima i ove osobe najčešće imaju veoma bogat društveni život.

A kada stigne bajni trenutak, budite sigurni da je okolina odgovarajuća za tu priliku. Ako ne možete da priuštite satensku posteljinu i suptilno osvetljenje, barem uložite malo razmišljanja u sve. Muzika je pomoć. I šampanjac je. Ne mora sve da bude Rokfelerovski, ali morate da obezbedite odgovarajuće uslove.

Takva je Vaga!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako se slažu strelac i lav

U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na odnos između osoba rođenih u znaku strelca i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *