Kako se slažu strelac i lav

U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na odnos između osoba rođenih u znaku strelca i znaku lava. Oba ova horoskopska znaka spadaju u vatrene, te je njihova zajednička osobina svakako žustra i vatrena narav, te ovakva kombinacija predstavlja zanimljiv spoj. To su osobe koje nemaju „dlake“ na jeziku i koje su veoma čvrste volje, snažnih emocija i još snažnijih reakcija.

Kako se slažu strelac i lav

Ukoliko se dve osobe rođene u ovim vatrenim horoskopskim znacima odluče da započnu emotivnu vezu, ona će biti vrlo dinamična i puna akcije. Pošto su i strelčevi i lavovi predodređeni da postanu vođe, njihova ljubav može da podseća na pravu utakmicu.

Međutim, oboje su strastveni i puni energije tako da oni mogu najbolje upotpunjavati jedno drugo. Odnos im je snažan, pun erotskog naboja i veoma vatren, kao što su i oni sami. Poštuju se međusobno i zbog toga veza između ova dva znaka najčešće uspeva.

Muškarci lavovi su pomalo konzervativni i često će od svoje partnerke zahtevati da uvek bude kraj njega, a žena lav svom partneru strelcu neće praštati propuste i ciljeve koji za nju nisu dovoljno visoko postavljeni. Takođe, muškarac strelac je sklon flertovanju, što žena lavica nikako neće prihvatiti i u ovakvim slučajevima može doći do problema u vezi. U ovakvom odnosu, nijedan partner nije spreman da trpi. oboje su željni vlasti i dominacije nad onim drugim.

U suštini, kombinacija ova dva horoskopska znaka nije nimalo loša jer su i strelčevi i lavovi, bez obzira na svoj vatreni karakter, verni i odani i ako se odluče na brak, on će biti pun razumevanja i poštovanja. Baš zbog toga što su toliko slični, oni će razumeti jedno drugo. U ovakvoj vezi nikad neće dostajati timski duh i oni će uvek rado sarađivati.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Sanja Stojkov

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *