Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu strelac i lav

Kako se slažu strelac i lav

U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na odnos između osoba rođenih u znaku strelca i znaku lava. Oba ova horoskopska znaka spadaju u vatrene, te je njihova zajednička osobina svakako žustra i vatrena narav, te ovakva kombinacija predstavlja zanimljiv spoj. To su osobe koje nemaju „dlake“ na jeziku i koje su veoma čvrste volje, snažnih emocija i još snažnijih reakcija.

Kako se slažu strelac i lav

Ukoliko se dve osobe rođene u ovim vatrenim horoskopskim znacima odluče da započnu emotivnu vezu, ona će biti vrlo dinamična i puna akcije. Pošto su i strelčevi i lavovi predodređeni da postanu vođe, njihova ljubav može da podseća na pravu utakmicu.

Međutim, oboje su strastveni i puni energije tako da oni mogu najbolje upotpunjavati jedno drugo. Odnos im je snažan, pun erotskog naboja i veoma vatren, kao što su i oni sami. Poštuju se međusobno i zbog toga veza između ova dva znaka najčešće uspeva.

Muškarci lavovi su pomalo konzervativni i često će od svoje partnerke zahtevati da uvek bude kraj njega, a žena lav svom partneru strelcu neće praštati propuste i ciljeve koji za nju nisu dovoljno visoko postavljeni. Takođe, muškarac strelac je sklon flertovanju, što žena lavica nikako neće prihvatiti i u ovakvim slučajevima može doći do problema u vezi. U ovakvom odnosu, nijedan partner nije spreman da trpi. oboje su željni vlasti i dominacije nad onim drugim.

U suštini, kombinacija ova dva horoskopska znaka nije nimalo loša jer su i strelčevi i lavovi, bez obzira na svoj vatreni karakter, verni i odani i ako se odluče na brak, on će biti pun razumevanja i poštovanja. Baš zbog toga što su toliko slični, oni će razumeti jedno drugo. U ovakvoj vezi nikad neće dostajati timski duh i oni će uvek rado sarađivati.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 7, prosek: 4,29

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Ostavite odgovor