Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu devica i jarac

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako se radi o dva zemljana znaka, te će i njihova veza biti stabilna, uravnotežena i racionalna, baš kao što su i njihovi karakteri.

Kako se slažu devica i jarac

Emotivni odnos između device i jarca je odnos pun razumevanja i dopunjavanja. Kao predstavnici zemljanih znakova, oba partnera krasi racionalni pristup životu i u njihovoj vezi će retko biti trzavica i neprijatnosti. Ove osobe neće dopustiti da im se osećanja mešaju u životne planove. Oni neće reagovati impulsivno i iz afekta, već će o svakom postupku najpre dobro razmisliti i sagledati njegove praktične strane. Devica ima oko za detalje što će jarac i te kako znati da ceni i poštuje, dok će se, s druge strane, devica diviti predanosti i stabilnosti svog jarca. Ova kombinacija garantuje jednu uspešnu vezu koju krasi poverenje i sigurnost. Jarac je odličan oslonac za devicu kojoj je potrebna zaštita i zajedništvo.

U poslovnim odnosima, ovaj par takođe ima velike izglede da uspe. Devica će se lako adaptirati na bilo koju ulogu koju joj jarac dodeli i neće joj biti problem da nastavi tamo gde je jarac stao. S druge strane, jarčeva stabilnost i posvećenost ciljevima će ga neminovno dovesti do samog vrha, a dotle će ga pratiti njegova devica. Ono što je zajedničko za ova dva znaka je svakako njihovo stremljenje ka postizanju materijalnog bogatstva i blagostanja i to će najverovatnije i postići jer je devica disciplinovan radnik, a jarac fokusiran na postizanje ciljeva. Međutim, iako su oboje materijalisti, nijedan od njih nije rasipnik. Oni pametno rukuju svojim novcem i ne dopuštaju sebi da žive raskalašno.

Problem koji se može javiti između osoba rođenih u ovim znacima jeste sitničavost device i njen kritički pristup svetu u kom živi. Da bi opstala uz jarca koji ne vole da bude prozivan i kritikovan, ona bi ispoljavanje ovih osobina morala da eliminiše ili bar svede na minimum. Takođe, ukoliko jarac želi da održi svoju vezu, moraće da ukroti svoj autoritativni karakter i želju za potčinjavanjem.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 8, prosek: 4,13

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

SLIČNO

Kako se slažu strelac i lav

U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na odnos između osoba rođenih u znaku strelca i …

Ostavite odgovor