Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako se radi o dva zemljana znaka, te će i njihova veza biti stabilna, uravnotežena i racionalna, baš kao što su i njihovi karakteri.

Kako se slažu devica i jarac

Emotivni odnos između device i jarca je odnos pun razumevanja i dopunjavanja. Kao predstavnici zemljanih znakova, oba partnera krasi racionalni pristup životu i u njihovoj vezi će retko biti trzavica i neprijatnosti. Ove osobe neće dopustiti da im se osećanja mešaju u životne planove. Oni neće reagovati impulsivno i iz afekta, već će o svakom postupku najpre dobro razmisliti i sagledati njegove praktične strane. Devica ima oko za detalje što će jarac i te kako znati da ceni i poštuje, dok će se, s druge strane, devica diviti predanosti i stabilnosti svog jarca. Ova kombinacija garantuje jednu uspešnu vezu koju krasi poverenje i sigurnost. Jarac je odličan oslonac za devicu kojoj je potrebna zaštita i zajedništvo.

U poslovnim odnosima, ovaj par takođe ima velike izglede da uspe. Devica će se lako adaptirati na bilo koju ulogu koju joj jarac dodeli i neće joj biti problem da nastavi tamo gde je jarac stao. S druge strane, jarčeva stabilnost i posvećenost ciljevima će ga neminovno dovesti do samog vrha, a dotle će ga pratiti njegova devica. Ono što je zajedničko za ova dva znaka je svakako njihovo stremljenje ka postizanju materijalnog bogatstva i blagostanja i to će najverovatnije i postići jer je devica disciplinovan radnik, a jarac fokusiran na postizanje ciljeva. Međutim, iako su oboje materijalisti, nijedan od njih nije rasipnik. Oni pametno rukuju svojim novcem i ne dopuštaju sebi da žive raskalašno.

Problem koji se može javiti između osoba rođenih u ovim znacima jeste sitničavost device i njen kritički pristup svetu u kom živi. Da bi opstala uz jarca koji ne vole da bude prozivan i kritikovan, ona bi ispoljavanje ovih osobina morala da eliminiše ili bar svede na minimum. Takođe, ukoliko jarac želi da održi svoju vezu, moraće da ukroti svoj autoritativni karakter i želju za potčinjavanjem.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Sanja Stojkov

SLIČNO

Kako se slažu strelac i lav

U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na odnos između osoba rođenih u znaku strelca i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *