Kako se slažu škorpije i ribe

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku ribe i škorpijona. Oba ova zodijačka znaka su vodena, a njihova glavna osobina je emotivnost i veoma osećajna priroda. Spajanjem dva ovakva horoskopska znaka, dobija se jedna vrlo senzibilna i egzotična kombinacija.

Kako se slažu škorpije i ribe

Veza između riba i škorpije je uvek skladna i puna razumevanja. Oni dele element vode, što ih oboje čini osećajnim dušama, pomalo mističnim. Škorpije su tajanstvene i često se sakrivaju u svoj svet, ali zbog svojih sličnih naravi, ribe to znaju da prepoznaju kao odliku i da razumeju svog partnera. Međutim, škorpije su ponekad materijalisti, ali to ne mora biti negativna stvar jer to dozvoljava ribama da budu ono što jesu – sanjari i idealisti.

Ovo može biti jedna vrlo nežna i pametna kombinacija, jer je osoba škorpija tu da pruži podršku i omogući ostvarivanje snova jedne ribe. Ova dva znaka, ukoliko se odluče da započnu vezu, imaće jedan topao i blizak odnos, bez prevelikih trzavica i nesuglasica. Škorpija zna da ceni nežnu i ljubaznu prirodu ribe. Osobe rođene u ovom znaku će uvek pružiti onoliko koliko se njima daje, ali kada daju, one neće biti sebične.

Jedan od retkih problema u ovoj vezi može biti taj što škorpije znaju biti agresivne i napadne, što ribe ne mogu da razumeju. S druge strane, veza između ova dva znaka može proisteći iz škorpijine odlučnosti i vezanosti za stvar koju započne, jer za razliku od nje, ribe su nestalne i njima nije strano da često menjaju svoje odluke. Da bi se ovi problemi prevazišli, neophodno je da škorpije budu fleksibilnije i dopuste partnerima da budu slobodni.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Sanja Stojkov

SLIČNO

Kako se slažu strelac i lav

U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na odnos između osoba rođenih u znaku strelca i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *