Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu škorpije i ribe

Kako se slažu škorpije i ribe

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku ribe i škorpijona. Oba ova zodijačka znaka su vodena, a njihova glavna osobina je emotivnost i veoma osećajna priroda. Spajanjem dva ovakva horoskopska znaka, dobija se jedna vrlo senzibilna i egzotična kombinacija.

Kako se slažu škorpije i ribe

Veza između riba i škorpije je uvek skladna i puna razumevanja. Oni dele element vode, što ih oboje čini osećajnim dušama, pomalo mističnim. Škorpije su tajanstvene i često se sakrivaju u svoj svet, ali zbog svojih sličnih naravi, ribe to znaju da prepoznaju kao odliku i da razumeju svog partnera. Međutim, škorpije su ponekad materijalisti, ali to ne mora biti negativna stvar jer to dozvoljava ribama da budu ono što jesu – sanjari i idealisti.

Ovo može biti jedna vrlo nežna i pametna kombinacija, jer je osoba škorpija tu da pruži podršku i omogući ostvarivanje snova jedne ribe. Ova dva znaka, ukoliko se odluče da započnu vezu, imaće jedan topao i blizak odnos, bez prevelikih trzavica i nesuglasica. Škorpija zna da ceni nežnu i ljubaznu prirodu ribe. Osobe rođene u ovom znaku će uvek pružiti onoliko koliko se njima daje, ali kada daju, one neće biti sebične.

Jedan od retkih problema u ovoj vezi može biti taj što škorpije znaju biti agresivne i napadne, što ribe ne mogu da razumeju. S druge strane, veza između ova dva znaka može proisteći iz škorpijine odlučnosti i vezanosti za stvar koju započne, jer za razliku od nje, ribe su nestalne i njima nije strano da često menjaju svoje odluke. Da bi se ovi problemi prevazišli, neophodno je da škorpije budu fleksibilnije i dopuste partnerima da budu slobodni.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 5, prosek: 4,20

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

SLIČNO

Kako se slažu strelac i lav

U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na odnos između osoba rođenih u znaku strelca i …

Ostavite odgovor