Kako da znate da li ga privlačite

Tanka je linija između iskrenog prijateljstva i latentnog privlačenja, teško ju je razaznati ali vrlo lako preći. Muškarci vrlo često tretiraju pojedine žene kao prijatelje iako one potajno žude za njima. Ako se već pitate da li vam se neko dopada više od prijatelja pratite male signale i načine ponašanja koja vrlo često mogu da odaju osobu, ali i ne moraju. Sve je individualno.
privlacnost

Kako da znate da li ga privlačite

  1. Obratiti pažnju na kontakt očima, da li vas gleda pravo u oči i koliko to traje. Vrlo su važni i njegov izraz lica i face koje pravi dok razgovara sa vama. Njegove oči mogu šetati s vremena na vreme, ne zadržavajući se na jednoj tački, pogled izgubljen dok gleda u vas a dosta opušteniji kad skrene na okolinu koja vas okružuje. Kad niste sami ,kad su prijatelji sa vama, gledaće vas opuštenije i neće mu biti neprijatno kao kada ste sami.
  2. Obratiti pažnju takođe da li on želi da vas impresionira.D a li mu je bitno do vašeg mišljenja o njemu, njemu kao osobi ili možda izgledu npr kupio je novu majicu i traži od vas iskreno mišljenje kako mu stoji. Bitan je i govor tela, kako namešta kravatu u vašem prisustvu, dodiruje kosu, pali cigaretu. Takođe može da se hvali svojim dostignućima kako bi sebe digao u vašim očima.
  3. Obratiti pažnju na fizički kontakt. Da li vas iz čista mira poljubi ili nađe razlog da vas zagrli. Kada ste u gradu da li je stalno pored vas i više vremena provodi ćaskajući sa vama nego sa ostalim prijateljima sa kojima ste izašli to veče. Možda će vas uhvatiti za ruku vadeći se na to da se ne izgubite dok prolazite kroz gužvu. Možda, kada ste kod njega namerno presvlači majicu ne bi li vam stavio do znanja šta propuštate.
  4. Pitajte ga da vam pomogne oko neke sitnice koju čak i sami možete da odradite. Olako će prihvatiti vaš poziv u bilo koje doba, naravno ako je slobodan baš u datom momentu a ukoliko nije stvoriće se što je pre moguće. Imponovaće mu što ste baš njega pozvali za pomoć i to će ga učiniti korisnim.
  5. Posmatraj njegovo flertovanje i ubacivanje koskica. Obratite pažnju da li se smeje na vaše šale i duhovite komentare ili samo ćuti i klima glavom. Ovaj znak može ponekad i pogrešno da se protumači obzirom da ste postavi već prijatelji i da se oseća potpuno slobodnim kad je sa vama i nikada mu nije dosadno, ako insistira na češćem viđanju nego što ste se viđali do sad e onda stavite prst na čelo.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *