Kako biti džentlmen

Kako biti džentlmenU ovom tekstu ćemo pisati o tome kako postati i biti džentlmen. Sve češće poslednjih godina slušamo kako nema više pravih džentlmena ili kako to više nije u trendu. Bez obzira na vaš izgled, obrazovanje ili debljinu novčanika i danas će svaka fina devojka ili žena očekivati od vas zaštitu i sigurnost jednog džentlmena. Pomoću sledećih malih koraka, postanite njen san i privucite pažnju svih žena iz vaše okoline.

1) Stav je 90 posto džentlemena. Bez obzira da li znate bonton na pamet ili ga nikada niste pročitali, potrudite se da imate svoj stav i držanje samosvesne i hrabre osobe. Podignite bradu, ispravite leđa i hodajte samouvereno.

2) Pri ulasku u restoran ili kafić, pridržite vrata dami ali uđite prvi, a prilikom izlaska propusti damu i izađi posle nje. Uz stepenice se penjite posle nje, a prilikom silaska idite ispred nje.

3) Pridržite kaput ili mantil dami. Isto tako joj pridržite stolicu pre nego što sedne.

4) Prepustite dami mesto za stolom odakle se vidi restorana, vi izaberi za sebe mesto koje gleda samo na nju i zid. Na taj način ćete je potpuno očarati i staviti do znanja da je ona večeras jedina za vas.

5) U restoranu čim sednete rasklopi salvetu na stolu i stavite je na krilo. Nemojte sedeti dok vam piramida od salvete zaklanja pogled na svoju lepu pratnju. Prepustite dami da prva naruči, a vi se pobrinite za izbor vina. Ako se ne razumete u vino, prepustite izbor konobaru. Nije greška ne znati, već je greška svoje neznanje skrivati.

6) Otvorite vrata od automobila dami, a isto tako ih i zatvorite. Prave dame ne znaju gde je kvaka. Ukoliko dama puši, upalite joj cigaretu i zahvalite joj se tom prilikom na ukazanoj časti.

7) Obradujte je malim znakom pažnje makar to bila i čokoladna bombona. Žene obožavaju sitnice koje za muškarce ponekad i nemaju značaja. Nekada preveliki buketi ili skupi pokloni bude sumnju kod žena jer one traže razlog zbog koga ste vi toliko pažljivi. Zato skroman buket je nekada pravi pogodak.

Napomena:

– Ovakvim manirima probudićete ženstvenost kod svake žene. Zbog toga će se ona osećati lepše i poželjnijje, pa će samim tim i vama biti prijatnije.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

tasna

Kako nositi i ostavljati tašnu

Ako ste imali nesreću da vas pokradu, poznat vam je strašan osećaj kada vam srce …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *