Kako probuditi svoj duh

Postoji energija unutar svih nas. Čovek može da probudi tu energiju koja će mu pomoći da postigne šta želi u životu uz pozitivan stav. Pratite sledeće korake i naučićete kako da donesete harmoniju i sreću u vaš život.
duh

Kako probuditi svoj duh

  1. Sednite 1min i nekoliko puta udahnite. Zatvorite oči i isključite nešto što bi moglo da vas uznemiri. Cilj je da se jasno misli. Zamislite sreću koju želite da postignete. Nikako nemojte misliti o lošim stvarima.
  2. Pošto ste se opustili, počinjemo.
  3. Napravite dva spiska na papiru. Pisanje će vam pomoći da vizualizujete proces uspeha. Počnite sa “ne“ listom, napišite sve negativnosti koje ne želite da imate, držeći glavni cilj na umu. Zatim koristeći taj spisak kao inspiraciju, napišite pozitivne stvari koje želite u vašem životu. Na primer: Vi ne želite da budete lenj i neaktivan. Želite da se probudite rano, da se hranite zdravo i da vežbate. Kada budete fizički sposoban, to će vam doneti sreću. Liste će vam biti motivacija sa postizanje vašeg cilja.
  4. Odvojite nekoliko trenutaka i pokušajte da stvorite osećaj u vašem telu kao da ste postigli sve vaše ciljeve. Pokušajte da uradite nešto što će vas dovesti do ovih osećanja sreće i uradite to što češće možete. Ukoliko želite da budete više sportski aktivni, šetajte svaki dan. Bićete zadovoljni i srećni, dobre vibracije će doći do vas.
  5. Razmislite o vašim idolima, o ljudima koji imaju ono što vi želite. Setite se da su i oni nekad bili kao i vi, a evo šta su postigli u životu. Zašto vi ne bi mogli?
  6. Idite korak unazad i razmislite kada je vaš život ide veoma dobro, kada se to usporava, a kada počinje da napreduje. Ako želite to da vidite, napravite izbore koji će pomoći da period recesije bude lakši u vašim životnim planovima. Ovaj osećaj recesije može biti zbog bilo čega u vašem životu, kao što su finansije, odnosi i emocije, što vas dovodi do konačnog koraka.
  7. Ako vam se nekad nešto u prošlosti loše desilo, ne obraćajte pažnju na to, već razmislite o pozitivnim stvarima i ubuduće će samo pozitivne stvari da se dese. Cilj je da imate više uspeha, a manje padova.
  8. Sve se, u stvari, svodi na dve opcije. Možete da uradite sve što možete da bi se borili za ono što želite, ili da sedite i čekate bolju priliku. Pošto je balans bitan u našem životu, ja bih izabrala ono što srce kaže da je najbolje da izaberem, znajući da ne postoji ispravan ili pogrešan način.
  9. Zapamtite da je sve u prirodi živo, ako napravite sebi vremena da izgradite vezu sa njom, balans u životu može postati lakši.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Marina Pavlović

Avatar photo

SLIČNO

Kako da zaboravite na svoje probleme

U današnje vreme lakše je davati savete drugima nego ih se pridržavati ali ukoliko bismo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *