Kako doći do čvrstih grudi

Najjednostavniji odgovor na pitanje kako imati čvrste grudi glasi – ugradite silikone. Ako ne želite da se podvrgnete tom zahvatu, budite spremni da tom delu tela svakodnevno posvetite pažnju i vreme. Za čvrste grudi su potrebni jaki grudni mišići koji će ispuniti kožu koja s godinama gubi elastičnost, a tkivo dojki gustinu.

Čvrste grudi

Kako doci do cvrstih grudi

Borba za čvrste grudi znači borbu sa silom zemljine teže. Kada se ta bitka izgubi, grudi se opuste. Održati čvrste grudi nije nimalo lak posao, zar ne?
Ipak, nešto se može učiniti, a u nastavku ovog članka ćemo vam upravo dati savete kako da to učinite:

  1. Najvažnije je pravilno držanje tela. Vašim grudima neće pomoći ništa, ako ste pogrbeljeni. U tom položaju lošije dišete pa je štetno i za druge delove tela.
  2. Sledeća važna stvar je pravilno formiran grudnjak koji će čvrsto pridržavati vaše grudi, ali neće stezati toliko da gubite dah.
  3. Pod uticajem hladnoće ženske grudi se zatežu. Zato su igračice u pariskom kabareu Lido, pre izlaska na scenu stavljale komade leda na grudi. Ne morate da preterujete – biće dovoljno tuširanje jakim člazom hladne vode.
  4. Plivanje daje najbolje rezultate u povećanje tonusa grudi.
  5. Fitness, posebno aerobni, dobar je izbor. Postoje specijalne vežbe za jačanje grudnih mišića.
    Evo jedne koja ne zahteva posebne uslove:
    – Savijte laktove i jako pritiskajte dlan o dlan, a zatim opustite mišiće. Ponovite vežbu 8 puta.
  6. Masaža grudi će održati elasticitet kože i gustinu tkiva jer pojačava cirkulaciju. Za to vam nije potrebna neka posebna krema – dovoljno je maslinovo ili bademovo ulje. Ako vam je suviše masno, razredite ga vodom i blago umasirajte. Važno je grudi masirati nežnim, kružnim pokretima kako se ne bi istezala koža.
  7. Kupite kremu za čvrste grudi i povećanje grudi.
  8. Koži vaših grudi, kao i celom telu i licu, prijaće maske.
  9. Mešavina banane, meda i mleka je vrlo efikasna.
  10. Maska od suvih latica ruže i pavlake je odličan tonik za vaše grudi. U mlinu za kafu sameljite latice ruđem dodajte kašiku pavlake i dobro izmešajte. Nanesite na kožu grudi i ostaviti da odstoji 15 minuta. Brzo ćete primetiti ućvršćujući efekat ruže.
  11. Kako odabrati grudnjak
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mile Jovančić

Avatar photo
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …