Kako da znate da on više nije zaljubljen u vas

Ako ste ikada imali osećaj da ste nevoljeni, ako osećate da iz njegovih dela ne proizilazi ljubav, onda ste nažalost suočeni sa vezom u kojoj se ljubav gasi. Da li osećate da je hladan prema vama? Da li iz njegovih reakcija proizilazi da ne mari za vas i vaša osećanja? Ovo su samo neki od znakova koji pokazuju da on više nije zaljubljen u vas.

Uvek postoje nagoveštaji da vas on više ne voli i da je vaš ljubavni sat otkucao svoje. Mnogi će pokušati da sačuvaju ljubav i rasplamsaju staru strast dok će drugi preći preko toga i nastaviti sa svojim životom.
raspad veze

Evo nekoliko znakova koji pokazuju da on nije više zaljubljen u vas.

  1. On vas izbegava. Jedan od znakova koji će vam otkriti da je on definitivno krenuo dalje je ako vas izbegava kao kugu. On izbegava da se suoči sa vama, pa čak i kraće iskrene razgovore. Više ne izlazi sa vama. Uvek je zauzet poslom ili nekom drugom obavezom. Odbija vaše predloge da sednete da porazgovarate o tome. Ako zaista primećujete ove znakove, onda osećanja nisu obostrana.
  2. Nije raspoložen za romantiku. Ne izlazite više na sastanke. On bi pre ostao kod kuće i gledao televiziju nego gledao film sa vama ili izveo vas na večeru. Ne vodi računa o vašim godišnjicama, pa čak vam i ne kupuje poklone. Ne reaguje i nije oduševljen kada mu kažete koliko ga volite. Ne želi da ima sex sa vama i odbija da razgovara u vezi sa tim.
  3. Ne brine o vašem zdravlju i dobrobiti. Nimalo ne brine o vašoj sigurnosti kad god niste sa njim. Verovatno bi prespavao celu noć nego sačekao vas da dodjete kući. Ako ste potišteni, ne bi trošio vreme da vas uteši. Ne pruža vam emocionalnu podršku. U nekim slučajevima, ne bi se čak ni potrudio da promeni svoje planove da bi se video sa vama jer je za njega to prevelika gnjavaža.
  4. Ne želi da priča sa vama. Nema komunikacije. Ne želi da sa vama podeli svoje probleme koji ga muče. Ne veruje vam više. Nema više poziva i poruka, što znači nema više ni ljubavi.
  5. Svadje su učestale. Svadjate se oko sitnica. Iz svega izbije svadja. Nema poštovanja prema vama i može reći ono što bi vas najviše povredilo. Čini se da svadjama nema kraja i oboje ste umorni od tolikih prepirki.
  6. Vidja se sa drugom. Ako izlazi sa drugim devojkama, on je nastavio dalje pa stoga i vi morate.

Ovo su zaista znaci koji upozoravaju da vaš partner nije više zaljubljen u vas i da je on već nastavio dalje. Sada je na vama da donesete pravu odluku i pokušate da i vi krenete dalje.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *