Kako se spakovati za more

Kako se spakovati za moreVećina ljudi uživa kada dođe dan da idu na put, ali ih često brine razmišljanje o tome da li su sve spakovali što će im biti potrebno za letovanje. Da bi se nepotrebna briga izbegla, najbolje je da unapred napravite spisak šta sve planirate poneti, odnosno šta mislite da će vam biti potrebno tamo.

Kako se spakovati za more?

1) Prvo spakujte dokumenta koja su vam potrebna za putovanje, novac, kartice, vaučere ili rezervacija ako imate uplaćen aranžman.

2) Spakujte priručnu apoteku koja treba da sadrži neko dezinfeciono sredstvo, hanzaplast, kremu protiv opekotina, neki lek za skidanje temperature i lek u slučaju dijareje. Ako imate prepisanu neku terapiju vrlo je važno da spakujete lekove koji su vam potrebni.

3) Ponesite kupaći kostim ili kupaće gaćice, peškir ili prostirku za plažu. Neki šešir ili kačket, naočare za sunce, papuče za plažu.

4) Spakujte nekoliko kombinacija garderobe za plažu.

5) Važno je da ponesete više čarapa i donjeg rublja. Pidžamu ili spavaćicu.

6) Bilo bi dobro da ponesete i nešto malo toplije u slučaju pogoršanja vremena da bi mogli nesmetano da uživate u tvom odmoru, a to su jedne pantalone i neku tanju jaknu.

7) Od obuće dovoljno ti je da ponesete jedne elegantnije cipele – sandale i patike.

8) Spakujte sredstva za higijenu kojima ćete dodati i kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom koji odgovara tvom tipu kože. Sredstva spakujte u neku nepromočivu kesu i odvojte ih od garderobe.

9) Od ostale garderobe potrebna vam je jedna do dve elegantnije kombinacije ukoliko planirate da idete na neke zabave i nekoliko kombinacija za večernje šetnje pored mora.

10) Ako idete u hotel peškiri vam neće trebati.

I to je to što se tiče pakovanja za more. Želimo vam lep provod!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mladen Živković

Avatar photo
Završio sam fakultet za turizam i ugostiteljstvo. Obožovam da putujem.

SLIČNO

Kako putovati avionom

Putovanje avionom je svakako najbrži vid putovanja. Ali kako se za njega pripremiti? Donedavno je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *