Kako se slažu Ovan i Ovan

Kako se slažu Ovan i OvanU ovom tekstu saznajte kako se slažu Ovan i Ovan.

Po nekom nepisanom pravilu, dva Ovna kada se sretnu obično odmah završe u krevetu, ali uvek pre svega jedan drugoga dobro procene od glave do pete, jer nisu od tipova za platonske veze. Sve u svemu nikada im sigurno neće biti dosadno živeti zajedno, pa makar bili samo prijatelji. Ovo može biti, a i najčešce jeste, vrlo strastvena veza, no nijedna strana neće biti baš oduševljena podređenom ulogom.

Žena Ovan jača je i dominantna nad muškim pripadnikom znaka, i ono što započne kao vrlo strastvena avantura, moglo bi završiti disharmonijom i kolapsom zbog tvrdoglavosti partnera. Usaglasiti bi se mogli jedino na način da su im karijere potpuno drugačije i da ne dele slične probleme sa posla. Kada im se energije ne sukobe u svim segmentima života, i poslovnim i emotivnim, mnogo bolje i usaglašenije funkcionišu kao par. Jedino čega se dva Ovna zajedno moraju čuvati je disharmonija među njima koja će ih mnogo puta dovesti u situaciju da se raziđu bez nekih valjanih razloga osim trenutnog besa. U suštini, ovo je najcešće dobra veza.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …