Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Ovan i Ovan

Kako se slažu Ovan i Ovan

Kako se slažu Ovan i OvanU ovom tekstu saznajte kako se slažu Ovan i Ovan.

Po nekom nepisanom pravilu, dva Ovna kada se sretnu obično odmah završe u krevetu, ali uvek pre svega jedan drugoga dobro procene od glave do pete, jer nisu od tipova za platonske veze. Sve u svemu nikada im sigurno neće biti dosadno živeti zajedno, pa makar bili samo prijatelji. Ovo može biti, a i najčešce jeste, vrlo strastvena veza, no nijedna strana neće biti baš oduševljena podređenom ulogom.

Žena Ovan jača je i dominantna nad muškim pripadnikom znaka, i ono što započne kao vrlo strastvena avantura, moglo bi završiti disharmonijom i kolapsom zbog tvrdoglavosti partnera. Usaglasiti bi se mogli jedino na način da su im karijere potpuno drugačije i da ne dele slične probleme sa posla. Kada im se energije ne sukobe u svim segmentima života, i poslovnim i emotivnim, mnogo bolje i usaglašenije funkcionišu kao par. Jedino čega se dva Ovna zajedno moraju čuvati je disharmonija među njima koja će ih mnogo puta dovesti u situaciju da se raziđu bez nekih valjanih razloga osim trenutnog besa. U suštini, ovo je najcešće dobra veza.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 6, prosek: 4,33

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …