Kako se slažu Ovan i Bik

Kako se slažu Ovan i BikU ovom članku saznajte kako se slažu Ovan i Bik.

Ovo je veza gde su zapravo oba partnera prepuni razumevanja za drugu stranu. Postoji šansa da brzom i energičnom Ovnu dosadi sporost i nemaštovitost Bika u vodenju ljubavi, a senzualnom Biku dosadi Ovnovo impulzivno i često grubo ponašanje, te stalna potraga za novim uzbuđenjima. Zato je potrebno da obratite više pažnje na ove stvari.

Bik Ovnovu individualnost poistovećuje sa odbijanjem smirivanja na jednom mestu, a Ovna pak s druge strane odbija Bikova sporost u bilo čemu čega se prihvati u životu a i ogromna posesivnost.

Ovan u ovoj vezi zarađuje, dok je Bik onaj koji troši, i sve će funkcionisati dobro pod uslovom da Ovan počne ceniti Bikovu vernost, a Bik ceniti Ovnovu potrebu za slobodom i neizmernu volju za životom. Sve u svemu oni bi trebali učiti jedan od drugoga na sve moguće načine, jer svako od njih ima svojih dobrih karakteristika koje mogu jedan drugome predati i tako se nadopuniti. Stvar će mnogo bolje funkcionisati ako je muškarac Ovan a žena Bik.

Žena Bik je obično dobra i predana domaćica i koja će svome suprugu pružiti siguran i stabilan dom, bez obzira na njihovo slaganje u spavaćoj sobi. Ovo je veoma čvrsta veza pod uslovom da su oboje prilagodljivi i da ne žude za velikim promenama.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …