Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Ovan i Bik

Kako se slažu Ovan i Bik

Kako se slažu Ovan i BikU ovom članku saznajte kako se slažu Ovan i Bik.

Ovo je veza gde su zapravo oba partnera prepuni razumevanja za drugu stranu. Postoji šansa da brzom i energičnom Ovnu dosadi sporost i nemaštovitost Bika u vodenju ljubavi, a senzualnom Biku dosadi Ovnovo impulzivno i često grubo ponašanje, te stalna potraga za novim uzbuđenjima. Zato je potrebno da obratite više pažnje na ove stvari.

Bik Ovnovu individualnost poistovećuje sa odbijanjem smirivanja na jednom mestu, a Ovna pak s druge strane odbija Bikova sporost u bilo čemu čega se prihvati u životu a i ogromna posesivnost.

Ovan u ovoj vezi zarađuje, dok je Bik onaj koji troši, i sve će funkcionisati dobro pod uslovom da Ovan počne ceniti Bikovu vernost, a Bik ceniti Ovnovu potrebu za slobodom i neizmernu volju za životom. Sve u svemu oni bi trebali učiti jedan od drugoga na sve moguće načine, jer svako od njih ima svojih dobrih karakteristika koje mogu jedan drugome predati i tako se nadopuniti. Stvar će mnogo bolje funkcionisati ako je muškarac Ovan a žena Bik.

Žena Bik je obično dobra i predana domaćica i koja će svome suprugu pružiti siguran i stabilan dom, bez obzira na njihovo slaganje u spavaćoj sobi. Ovo je veoma čvrsta veza pod uslovom da su oboje prilagodljivi i da ne žude za velikim promenama.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 11, prosek: 3,00

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …