Kako se slažu Ovan i Devica

Kako se slažu Ovan i DevicaU ovom članku pročitajte kako se slažu Ovan i Devica.

Ako nešto ili neko može zaintrigirati devičinu dobro poznatu sramežljivost i nesklonost promenama u životu, onda je to zasigurno Ovan koji ce je više nego ijedan drugi znak naterati da skine sa sebe sve okove koje je godinama stavljala na sebe. Iako imaju posve razlicite ideje o svetu oko sebe, poslu i odgajanju dece na primjer, oni će se dobro slagati u kući uopšteno, u kuhinji i u krevetu. Sve će zapravo biti u redu dok Devica popušta superiornosti Ovna i njegovom zapovedničkom ponašanju. Odnos neće biti u redu ako je u pitanju relacija dete-roditelj, ili ako je Devica muškarac, a žena Ovan. Strasti Ovna su impulzivne, nagle, često nekontrolirane, dok je Devica jedno tajanstveno biće kojem treba mnogo vremena da bi se opustila i navikla na određenu osobu pored sebe.

Device su previše kritične i sve im zapinje za oko, stoga teško da će im odgovarati Ovnova vrćkavost, ekstravagantnost i nemir, a obrnuto će biti još gore. Ovan neće podnositi devičino stalno zanovetanje oko svake sitnice, a njihovi sukobi redovno završavaju u krevetu kao bojnom polju. Ovo je vrlo nestabilna i nemirna veza sa vrlo malo šansi za uspeh na duži period.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …