Kako se slažu Ovan i Vaga

Kako se slažu Ovan i VagaU ovom tekstu saznajte kako se slažu Ovan i Vaga.

Između ova dva znaka postoji jedna čudna i neobična sila koja ih vuče da se spoje, kada se god ugledaju ovo dvoje ljudi. Iako u pravilu ne postoje neke velike dodirne tačke između Ovna i Vage upravo zbog opozicije ta dva znaka, oni se nekako uvek nađu jedan drugom na putu. Jedan od njih uvek poseduje ono što nedostaje onom drugom i zato se često vežu u stabilne bračne zajednice. Ovnova čvrstoca duha i uma često potiče Vagin osecajni potencijal, pa dok jedno ima snagu ostvarivanja nauma, drugi je onaj koji zamišlja kako bi stvari trebale izgledati. Jedan zamišlja, drugi ostvaruje. Njihov ljubavni život, često je vrlo neformalan i nekonvencionalan, sa mnogo slobodnog vremena koje daju jedan drugome, a sve u cilju mira u kući i ako uspeju tako posložiti stvari, njihov će odnos trajati celi život.

Bolje je ako je muškarac Ovan, tada on preuzima sve bitne stvari u kući u svoje ruke, dok će žena Vaga uživati u njegovim zadivljenim pogledima upućenima samo njoj. Ako je obrnuto, nije dobro, muškarac Vaga ne podnosi grubosti žene Ovna i takva veza je osuđena na propast. Sjajna veza, ali nema dobrih predispozicija za brak.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …