Kako se slažu Ovan i Strelac

Kako se slažu Ovan i StrelacU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Ovan i Strelac.

Po pitanju temperamenta Ovan i Strelac su dvoje ljudi koji ce se vrlo lako složiti gotovo na svim poljima. U seksu će se slagati savršeno, u kuci takođe gde će svako od njih imati svoje obaveze dok god su pošteno podeljene biće sve u redu, a i u poslu gde su najbolji mogući saradnici.

Oboje su vrlo aktivni i sposobni, savršeno funkcioniraju zajedno u poslu, gde imaju mnogo razumevanja jedan za drugoga i gde će jedan drugoga u svakom trenutku nadopunjavati sa rečima i novim zamislima. Vrlo su živi oboje i njihova kuća često izgleda kao sklonište za sve napuštene životinje i kao okupljalište svih njihovih prijatelja pa će cesto biti kod njih kao na kolodvoru. Oboje su i vrlo iskreni ljudi, ponekad i bolno iskreni pa može doći do malih sukoba kod njih u mišljenjima i u stavovima koje zauzimaju u životu, a sve je u redu ako nikada ne pređu granicu tolerancije jedan prema drugome.

Strelcu neće uvek odgovarati Ovnov dosta sirov i nagao pristup seksu. Oboje će dosta dugo uživati jedan u drugome, sve dok jedan od njih ne potraži nešto zanimljivije. Dobra veza sa velikim i dugotrajnim uzajamnim poštovanjem. Skoro idealno.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 8, prosek: 5,00

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …