Kako se slažu Ovan i Strelac

Kako se slažu Ovan i StrelacU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Ovan i Strelac.

Po pitanju temperamenta Ovan i Strelac su dvoje ljudi koji ce se vrlo lako složiti gotovo na svim poljima. U seksu će se slagati savršeno, u kuci takođe gde će svako od njih imati svoje obaveze dok god su pošteno podeljene biće sve u redu, a i u poslu gde su najbolji mogući saradnici.

Oboje su vrlo aktivni i sposobni, savršeno funkcioniraju zajedno u poslu, gde imaju mnogo razumevanja jedan za drugoga i gde će jedan drugoga u svakom trenutku nadopunjavati sa rečima i novim zamislima. Vrlo su živi oboje i njihova kuća često izgleda kao sklonište za sve napuštene životinje i kao okupljalište svih njihovih prijatelja pa će cesto biti kod njih kao na kolodvoru. Oboje su i vrlo iskreni ljudi, ponekad i bolno iskreni pa može doći do malih sukoba kod njih u mišljenjima i u stavovima koje zauzimaju u životu, a sve je u redu ako nikada ne pređu granicu tolerancije jedan prema drugome.

Strelcu neće uvek odgovarati Ovnov dosta sirov i nagao pristup seksu. Oboje će dosta dugo uživati jedan u drugome, sve dok jedan od njih ne potraži nešto zanimljivije. Dobra veza sa velikim i dugotrajnim uzajamnim poštovanjem. Skoro idealno.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …