Kako se slažu Ovan i Ribe

Kako se slažu Ovan i RibeU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Ovan i Ribe.

Iako je ovo gotovo nezamisliva kombinacija dvaju znakova, po nekim astrološkim istraživanjima brak žene Ovna i muškarca Ribe je najčešći i najsolidniji brak od svih ostalih. Ova kombinacija koju smo naveli kao primer doista je u svetu najčešća, a i logična je čim malo bolje razmotrimo svaki znak pojedinačno.

Žena Ovan je prava supruga, majka, domaćica u punom smislu te reči, te najbolja supruga na svetu ukoliko je udana za muškarca dosta slabijeg od sebe koji će se o njoj brinuti samo u krevetu i oko dece povremeno, a njoj će prepustiti svu brigu oko doma i novaca koje zarađuju.

Ovnice su jako ekonomične, sklone štednji i akumulaciji kapitala, dok su muškarci Ribe vrlo slični njima upravo na tom polju, pa će dobro sarađivati i u poslu i u kući rešavajući sve tekuće probleme razgovorima.

Hrabrost Ovna i intuicija Ribe mogla bi ovo dvoje ljudi dovesti vrlo daleko, pogotovo ako se bave zanimljivim poslovima kao što su marketing i sl., a njihovim mogućnostima neće biti kraja ako budu i pristojno nagrađeni za svaki svoj trud. Ovnu se sa Ribom savetuje strpljenje i taktičnost. Dobra veza pod uslovom da se dovoljno bave jedan drugim, a ne da slušaju druge ljude.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 2, prosek: 4,50

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …