Kako se slažu Ovan i Ribe

Kako se slažu Ovan i RibeU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Ovan i Ribe.

Iako je ovo gotovo nezamisliva kombinacija dvaju znakova, po nekim astrološkim istraživanjima brak žene Ovna i muškarca Ribe je najčešći i najsolidniji brak od svih ostalih. Ova kombinacija koju smo naveli kao primer doista je u svetu najčešća, a i logična je čim malo bolje razmotrimo svaki znak pojedinačno.

Žena Ovan je prava supruga, majka, domaćica u punom smislu te reči, te najbolja supruga na svetu ukoliko je udana za muškarca dosta slabijeg od sebe koji će se o njoj brinuti samo u krevetu i oko dece povremeno, a njoj će prepustiti svu brigu oko doma i novaca koje zarađuju.

Ovnice su jako ekonomične, sklone štednji i akumulaciji kapitala, dok su muškarci Ribe vrlo slični njima upravo na tom polju, pa će dobro sarađivati i u poslu i u kući rešavajući sve tekuće probleme razgovorima.

Hrabrost Ovna i intuicija Ribe mogla bi ovo dvoje ljudi dovesti vrlo daleko, pogotovo ako se bave zanimljivim poslovima kao što su marketing i sl., a njihovim mogućnostima neće biti kraja ako budu i pristojno nagrađeni za svaki svoj trud. Ovnu se sa Ribom savetuje strpljenje i taktičnost. Dobra veza pod uslovom da se dovoljno bave jedan drugim, a ne da slušaju druge ljude.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …