Kako se slažu Bik i Blizanci

Kako se slažu Bik i BlizanciU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Bik i Blizanci.

Ova kombinacija je gotovo nezamisliva i vrlo je retka među ljudima. Radi se o spoju između dva sasvim različita sveta u kojem žive ta dva znaka.

Bik je stalan, trom, lenj i totalno neuzbudljiv i nezanimljiv lepršavom i nestalnom Blizancu koji će ga uvek naterati na rub živčanog sloma sa svojim kašnjenjem i neprekidnim smeškanjem. Blizančeva krilatica je „lako ćemo“ a to ce svakog pravog Bika dovesti do ludila nedelju dana nakon započete veze i tada sve puca.

Blizanca bi vrlo nakratko mogle privući Bikove karakteristike mirnoće i pripadnost njegovim korenima, ali stvarno samo nakratko, jer čim će videti da ga Bik pokušava zaraziti tim svojim zemljanim teretom, on će pobeći glavom bez obzira i nikada ga više nećete videti. Bik previše robuje svojim navikama i običajima da bi popustio robinzonskom ponašanju svojeg Blizanca, bez obzira na to kako će mu se veza završiti.

Zahtevi Bika če biti preveliki za Blizanca, koji se nikada neće odreći svojih zavođenja i flertova bez obzira na ljubav koju ima za Bika. Neskladna i nemoguća veza u bilo kojem obliku osim poslovnom.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …