Kako se slažu Bik i Lav

Kako se slažu Bik i LavU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Bik i Lav.

Ako se ovo dvoje ljudi u bilo kojoj kombinaciji nađu u spavaćoj sobi, njihovim igrama neće biti kraja, a i neće se više nikada rastati. Naime ovo je idealna veza koja se bazira na seksu i svemu vezanom uz njega, a svaki drugi osećaj koji će imati jedan uz drugoga biti ce temeljen na toj vrsti ljubavi.

Bik je sposoban zadovoljiti sve luksuze i novčane potrebe Lava za komocijom i ekstravagancijom, dok ce se ovaj drugi za to vreme brinuti o Bikovim intelektualnim i seksualnim potrebama, tako da će jedno drugo izvanredno nadopunjavati. Iako je na prvi pogled nemoguća, ovo je jedna od čestih astrološki dobrih veza koje opstaju uprkos svemu. Jedina stvar koja bi ih mogla razdvojiti je Lavovo povremeno eksperimentiranje u seksu, što mu Bik nece dozvoliti i nikako tolerisati pa bi nakon takvog pokušaja oživljavanja njihovog seksualnog života, veza mogla puknuti, bez mnogo suza i grižnje savesti s obe strane.

Mogući su i sukobi oko Bikove želje za dobrom organiziranošcu i disciplinom, a kod Lava se javlja želja za novim i velikim iskustvima. Neobičan i čudan odnos sa pretpostavkama uspeha uz velike žrtve i odricanja sa obe strane.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *