Kako se slažu Bik i Devica

U ovom članku pročitajte kako se slažu Bik i Devica.

Lični horoskop za 2017. godinu –>> Kliknite ovde za personalizovan horoskop urađen po Vašoj natalnoj karti!

Ovo je ljubav na prvi pogled. Kada se sretnu oči Bika koji je željan nečeg novog, nevinog i slatkog, i Device koja je nežna, blaga i izrazito seksipilna, medu njima se instantno rada velika i strastvena ljubav. Uz sve to skupa oboje su velikog intelektualnog potencijala i slicnih interesa, pa ih je lako združiti u poslovne partnere što će im odgovarati u potpunosti, jer oboje ionako vole držati svojeg partnera na oku.

Kako se slažu Bik i Devica

Ako je žena Devica ona će se bez problema uskladiti sa svim seksualnim potrebama Bika, dok će on za to vreme njoj pružiti neizmerno dobro provedeno vreme u krevetu i probuditi joj uspavane strasti, što će u njoj probuditi potrebu za stalnim vezivanjem za njega kroz brak ili zajednički suživot sa njime. Ako je situacija obrnuta, muškarac Devica tražiće izuzetno mnogo pažnje od svoje žene Bika koja će se tome posebno veseliti, a u njoj će to izazvati osećaj potrebe za domom i porodicom, na šta je ona spremna čim se rodi. U seksu, muškarac Devica je bez zamerki, pa će se svaka žena Bik uz njega osećati kao kraljica. Jako dobra kombinacija dvaju zemljanih znakova, sa velikim šansama za doživotan brak.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *