Kako se slažu Bik i Vaga

Kako se slažu Bik i VagaU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Bik i Vaga.

Kada se susretnu dvoje ljudi kojima vlada Venera kao planeta ljubavi i zaštite, tada se oni zaljube jedan u drugoga, gotovo instantno, ne razmišljajuci o posledicama tog svog poteza još dugo, dugo vremena. Ovo bi mogao biti vrlo romantičan par, prepun ljubavi i razumevanja, jer ako iko razume Bikovu potrebu za vezivanjem zbog nežnosti i ljubavi, onda je to zasigurno Vaga. Njih su dvoje toliko slični, da će se često i iznenaditi koliko zajedničkih stvari ih spaja.

Vaga je znak stvoren da bi ugađao i zadovoljavao potrebe svojih partnera, a Bik je taj koji će se brinuti za ravnotežu Vaginih osećaja, da ne bi bila više tako neodlučna kao što već jeste. Jedini sukob koji bi ih mogao snaći je problem novca, s obzirom da Vaga nema razvijen osećaj za štednju i sakupljanje novca, iako oboje vole sakupljati skupe i lepe stvari. Vaga se neće snaći u finansijama tako dobro kao Bik, ali uz mnogo pažnje prema njoj, ona će se prilagoditi Biku, jer drugog izbora neće imati.

Oboje su vrlo posesivni i ljubomorni, pa se moraju čuvati napada ljubomore koji i nisu opravdani. Poprilično dobra veza, ali je pitanje hoće li uspeti zbog obostrano velike ljubomore.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …