Kako se slažu Bik i Škorpija

Kako se slažu Bik i ŠkorpijaU ovom tekstu saznajte kako se slažu Bik i Škorpija.

Iako su na zvezdanom nebu ova dva znaka smeštena potpuno nasuprotno jedan drugome, Bik i Škorpija kada se nadu u blizini jedan drugome, može se desiti svašta. Iako su potpuno različiti, imaju daleko više dodirnih tačaka jedan sa drugim nego bilo koji drugi znakovi tako smešteni.

Oboje su po svojem karakteru vrlo specifični i tačno određenih crta, a to su ambicioznost, želja za moći i vlasti po bilo koju cenu, te njihova uzajamna seksualna privlačnost koja će ih uvek vući jedno prema drugom. Bikova nepresušna potreba za novim seksualnim iskustvima i velika strast koju ima prema partneru Škorpiji, odvešće ih do neslućenih visina, a seks bi im mogao postati gotovo opsesija koju nece moći kontrolirati nakon nekog vremena.

Škorpija je dovoljno drska, ljubomorna i posesivna da svojeg Bika odmah veže za sebe svim raspoloživim sredstvima, što ce ovome i više nego odgovarati, sve dok se napadi Škorpionove ljubomore ne pretvore u svakodnevne svađe bez kraja. Dosta napeta i nervozna veza kojoj treba mnogo tolerancije sa obje strane kako bi opstala.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …