Kako se slažu Bik i Strelac

Kako se slažu Bik i StrelacU ovom članku saznajte kako se slažu Bik i Strelac.

Retko kada će ova veza uspeti, pogotovo ako se radi o muškarcu Biku i ženi Strelcu koja je previše samostalna i neovisna o bilo kome, da bi uspela izdržati Bikove ljubomorne napade u trenucima njegove slabosti. On će se verojatno duboko i posesivno vezati za ženu Strijelca koja je u životu doista spremna na sve kompromise osim onih koji se tiču njezine slobode i privatnosti koju ona čuva isključivo za sebe. Fizički su ova dva znaka vrlo privlačna jedan drugome, pogotovo u seksualnom pogledu, gde će Strelčevu nesputanost i razigranost u postelji, Bik još više raspaliti sa svojom beskrajnom izdržljivošcu i pedantnošću.

Strelac jedino neće moći podneti Bikovu potrebu za time da zna gde je njegov partner svaki trenutak kada nije sa njime. Strelac živi od danas do sutra i po motu: „živi i pusti druge da žive“, a u svom životu imaće mesta samo za one ljude koji žive po istim pravilima. Ako je kombinacija obrnuta, tada je situacija nešto bolja, pod uslovom da muškarac Strelac nauči kontrolisati svoje hormone i da je dobar ljubavnik ženi Biku. Veza može uspeti uz vrlo mnogo medusobnih prilagodbi i bez stalnih uzajamnih optuživanja.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …