Kako se slažu Bik i Jarac

Kako se slažu Bik i JaracU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Bik i Jarac.

Ovo je vrlo česta i dobra veza medu partnerima koji traže stabilnost i kontinuitet u vezi. Iako ne slove kao posebno strastveni znakovi oni u ovoj kombinaciji doista to jesu, bez obzira na to ko je muško a ko žensko, a cela veza baziraće im se na poštovanju, romansi i nežnosti. Imaju iste ili vrlo slične ciljeve u životu, a prvenstveno su vezani uz materijalna dobra i novac kao izvor svake radosti, a uz posao kao uz normalnu stvar u životu kojoj se oni moraju u potpunosti posvetiti. Često će u ovoj kombinaciji njih dvoje otvoriti zajednički restoran ili bilo kakvu delatnost vezanu uz davanje usluga drugim ljudima u čemu će oboje jako uživati. Eventualni problemi ovo dvoje ljudi mogu se pojaviti u slučaju da Bik ne shvati na vreme da je Jarac vrlo tajanstvena osoba sam po sebi i da ga ne možete naterati da priča ako on to ne želi, dok kod Bika nema takvih potreba za tajanstvenošću sve dok je voljen i dok mu se daje dovoljno pažnje.

Jarac uz sve ostale prednosti poseduje i Biku nepoznat zanimljiv smisao za humor, pa ga to drži uz njega i kada ljubav nestane. Ako ne postane dosadna, ova veza će uspeti ova dva znaka zadržati zajedno dosta dugo vremena.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 13, prosek: 4,85

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …