Kako se slažu Bik i Jarac

Kako se slažu Bik i JaracU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Bik i Jarac.

Ovo je vrlo česta i dobra veza medu partnerima koji traže stabilnost i kontinuitet u vezi. Iako ne slove kao posebno strastveni znakovi oni u ovoj kombinaciji doista to jesu, bez obzira na to ko je muško a ko žensko, a cela veza baziraće im se na poštovanju, romansi i nežnosti. Imaju iste ili vrlo slične ciljeve u životu, a prvenstveno su vezani uz materijalna dobra i novac kao izvor svake radosti, a uz posao kao uz normalnu stvar u životu kojoj se oni moraju u potpunosti posvetiti. Često će u ovoj kombinaciji njih dvoje otvoriti zajednički restoran ili bilo kakvu delatnost vezanu uz davanje usluga drugim ljudima u čemu će oboje jako uživati. Eventualni problemi ovo dvoje ljudi mogu se pojaviti u slučaju da Bik ne shvati na vreme da je Jarac vrlo tajanstvena osoba sam po sebi i da ga ne možete naterati da priča ako on to ne želi, dok kod Bika nema takvih potreba za tajanstvenošću sve dok je voljen i dok mu se daje dovoljno pažnje.

Jarac uz sve ostale prednosti poseduje i Biku nepoznat zanimljiv smisao za humor, pa ga to drži uz njega i kada ljubav nestane. Ako ne postane dosadna, ova veza će uspeti ova dva znaka zadržati zajedno dosta dugo vremena.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …