Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Bik i Vodolija

Kako se slažu Bik i Vodolija

Kako se slažu Bik i VodolijaU ovom članku pročitajte kako se slažu Bik i Vodolija.

Ako se ikada spoje Bik i Vodolija, šanse za opstanak te veze ravne su nuli, cak i u idealnim uvjetima da je medu njima velika ljubav.

Bik je konzervativan, lenj, oprezan i manje-više ćutljiv, a u telu i umu jednog Vodolije krije se sasvim suprotna osoba, vatrena, aktivna, željna života i promena u njemu, ali prvenstveno liberalna i humana. Ovo dvoje ljudi su „pali“ sa dve potpuno različite planete i njihove putanje nisu namenjene da se sretnu u bilo kojem trenutku. Najgore razočarenje za Vodoliju mogao bi biti susret sa pohlepnom i gramzivom prirodom Bika, što je njemu apsolutno nezamislivo, kao i suočavanje sa Bikovom neprestanom potrebom da bude kući, zatvoren u četiri zida bez ikakvih spoljašnjih kontakta.

Vodolija uz sve to i ima ogromnu potrebu za samoizražavanjem i otvorenošću u vezi, što od Bika teško da može dobiti. Pre ili kasnije Bik bi mogao ostati sam jer ce Vodenjaku dosaditi stalno objašnjavanje i izvinjavanje, pa ce se pokušati bezbolno pokupiti i iz veze i iz života Bika što mu neće uvek i uspeti. Nezamisliva veza sa vrlo, vrlo malo šansi za bilo kakav uspeh.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 16, prosek: 2,25

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …