Kako se slažu Bik i Vodolija

Kako se slažu Bik i VodolijaU ovom članku pročitajte kako se slažu Bik i Vodolija.

Ako se ikada spoje Bik i Vodolija, šanse za opstanak te veze ravne su nuli, cak i u idealnim uvjetima da je medu njima velika ljubav.

Bik je konzervativan, lenj, oprezan i manje-više ćutljiv, a u telu i umu jednog Vodolije krije se sasvim suprotna osoba, vatrena, aktivna, željna života i promena u njemu, ali prvenstveno liberalna i humana. Ovo dvoje ljudi su „pali“ sa dve potpuno različite planete i njihove putanje nisu namenjene da se sretnu u bilo kojem trenutku. Najgore razočarenje za Vodoliju mogao bi biti susret sa pohlepnom i gramzivom prirodom Bika, što je njemu apsolutno nezamislivo, kao i suočavanje sa Bikovom neprestanom potrebom da bude kući, zatvoren u četiri zida bez ikakvih spoljašnjih kontakta.

Vodolija uz sve to i ima ogromnu potrebu za samoizražavanjem i otvorenošću u vezi, što od Bika teško da može dobiti. Pre ili kasnije Bik bi mogao ostati sam jer ce Vodenjaku dosaditi stalno objašnjavanje i izvinjavanje, pa ce se pokušati bezbolno pokupiti i iz veze i iz života Bika što mu neće uvek i uspeti. Nezamisliva veza sa vrlo, vrlo malo šansi za bilo kakav uspeh.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …