Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Blizanci i Lav

Kako se slažu Blizanci i Lav

Kako se slažu Blizanci i LavU ovom tekstu saznajte kako se slažu Blizanci i Lav.

Kada se sretnu ova dva znaka, nestaju sve granice i kocnice u njihovom odbrambenom mehanizmu. Mogli bi biti vrlo lako par o kojem se prica na svakoj žurci, a na svakom mestu gde se zateknu pratiće ih znatiželjni ali i ljubomorni pogledi ljudi koji nemaju toliko srece da upoznaju ljubav svog života, kao njih dvoje. Vrlo su privrženi jedan drugome, vole se jako i duboko, a kada se odluce na nešto trajnije od veze, tada oboje o tome vrlo dobro razmisle jer su vrlo nepovjerljivi prema braku i zajednici, ali obzirom na ono što njih dvoje deli, to je samo logican nastavak njihove ljubavi. Ako se ikada i rastanu i odu svako na svoju stranu, oni ce sigurno ostati najbolji prijatelji i dalje ce deliti sve zajednicke poznanike i probleme koji ih u životu prate sa decom i rodbinom.

Njih dvoje nece nikada dozvoliti nikome da im se meša u vezu, o njihovim problemima nece nitko ništa znati osim najužeg kruga prijatelja, a sve svoje probleme pokušati ce rešiti sporazumno i bez grubih reci i medusobnog optuživanja tko je kriv za raskid. Dobra veza koja ima sve pretpostavke trajnosti i kvalitete dugog braka.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 22, prosek: 4,27

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …