Kako se slažu Blizanci i Lav

Kako se slažu Blizanci i LavU ovom tekstu saznajte kako se slažu Blizanci i Lav.

Kada se sretnu ova dva znaka, nestaju sve granice i kocnice u njihovom odbrambenom mehanizmu. Mogli bi biti vrlo lako par o kojem se prica na svakoj žurci, a na svakom mestu gde se zateknu pratiće ih znatiželjni ali i ljubomorni pogledi ljudi koji nemaju toliko srece da upoznaju ljubav svog života, kao njih dvoje. Vrlo su privrženi jedan drugome, vole se jako i duboko, a kada se odluce na nešto trajnije od veze, tada oboje o tome vrlo dobro razmisle jer su vrlo nepovjerljivi prema braku i zajednici, ali obzirom na ono što njih dvoje deli, to je samo logican nastavak njihove ljubavi. Ako se ikada i rastanu i odu svako na svoju stranu, oni ce sigurno ostati najbolji prijatelji i dalje ce deliti sve zajednicke poznanike i probleme koji ih u životu prate sa decom i rodbinom.

Njih dvoje nece nikada dozvoliti nikome da im se meša u vezu, o njihovim problemima nece nitko ništa znati osim najužeg kruga prijatelja, a sve svoje probleme pokušati ce rešiti sporazumno i bez grubih reci i medusobnog optuživanja tko je kriv za raskid. Dobra veza koja ima sve pretpostavke trajnosti i kvalitete dugog braka.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …