Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Blizanci i Devica

Kako se slažu Blizanci i Devica

Kako se slažu Blizanci i DevicaU ovom članku pročitaćete kako se slažu Blizanci i Devica.

Ovo dvoje ljudi su deca Merkura, vladara intelekta i misaonih stvari. Oboje su vrlo slicnih intelektualnih sposobnosti i vrlo su slicno usmjereni u životu, ali nažalost sva daljnja slicnost medu njima tu i prestaje. Oni mogu biti idealni poslovni saradnici ili partneri u istoj firmi, mogu izvrsno sarađivati na svim životnim poljima, osim u ljubavi i seksu.

Device su takticne, proracunate, poprilicno hladne i sterilne, naspram živahnog i nemirnog Blizanca koji ce sve napraviti da svoju dosadnu Devicu nasmije i oraspoloži, a ona ce ga zauzvrat smatrati smušenim i nesposobnim za ljubav.

Devica je previše analiticna za jednog vrckavog Blizanca, a njihov zajednicki život mogao bi im se svoditi na dobar provod u krevetu i tu sve prestaje. Devica je previše kriticna, a Blizanac pak netaktican i uvek mu se nekuda žuri, tako da se njih dvoje može jako dugo loviti, a nece se baš uspeti uloviti, ako se jedan od njih dvoje ne prilagodi onom drugom i promeni svoj pristup životu. Vrlo površna veza sa premalo dodirnih tacaka i sa malo šansi za brak.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 14, prosek: 2,36

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …