Kako se slažu Blizanci i Devica

Kako se slažu Blizanci i DevicaU ovom članku pročitaćete kako se slažu Blizanci i Devica.

Ovo dvoje ljudi su deca Merkura, vladara intelekta i misaonih stvari. Oboje su vrlo slicnih intelektualnih sposobnosti i vrlo su slicno usmjereni u životu, ali nažalost sva daljnja slicnost medu njima tu i prestaje. Oni mogu biti idealni poslovni saradnici ili partneri u istoj firmi, mogu izvrsno sarađivati na svim životnim poljima, osim u ljubavi i seksu.

Device su takticne, proracunate, poprilicno hladne i sterilne, naspram živahnog i nemirnog Blizanca koji ce sve napraviti da svoju dosadnu Devicu nasmije i oraspoloži, a ona ce ga zauzvrat smatrati smušenim i nesposobnim za ljubav.

Devica je previše analiticna za jednog vrckavog Blizanca, a njihov zajednicki život mogao bi im se svoditi na dobar provod u krevetu i tu sve prestaje. Devica je previše kriticna, a Blizanac pak netaktican i uvek mu se nekuda žuri, tako da se njih dvoje može jako dugo loviti, a nece se baš uspeti uloviti, ako se jedan od njih dvoje ne prilagodi onom drugom i promeni svoj pristup životu. Vrlo površna veza sa premalo dodirnih tacaka i sa malo šansi za brak.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …