Kako se slažu Blizanci i Vaga

Kako se slažu Blizanci i VagaU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Blizanci i Vaga.

Veza Blizanca i Vage mogla bi biti opisana samo sa jednom rijecju: idealno. Ovo dvoje ljudi pristaju jedno drugom gotovo savršeno i psihicki, i intelektualno, i fizicki, i emotivno. Oni su si vrlo slicni i imaju velik broj istih ili slicnih interesa u životu, a sve im se svodi na bezbrižnost i na životni moto: „lako cemo“. Oni imaju beskrajno mnogo vremena, volje i takta jedan za drugoga, pa nije ni cudno da su u vrhu liste najizdržljivijih parova medu znakovima. Ni jedan od njih dvoje nije previše nervozan po prirodi i nije baš borben, pa se slažu gotovo na svim životnim poljima.

Mogu biti izvrsni poslovni partneri koji se nadopunjuju u svim izazovima koji se ispred njih pojavljuju, te dobro funkcioniraju kao dva punopravna suvlasnika nekog preduzeca koje ce zahvaljujuci njima dobro i brzo rasti i napredovati. Nijedno od njih nije posebno ljubomorne prirode, oboje jako vole putovanja i istrage novih zemalja i kulture, a ni eksperimentiranje u krevetu nije im baš strano. Problem bi mogao nastati oko novaca koji oboje vole trošiti ali ga ne vole baš previše zarađivati. Idealna kombinacija.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 13, prosek: 4,62

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …