Kako se slažu Blizanci i Vaga

Kako se slažu Blizanci i VagaU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Blizanci i Vaga.

Veza Blizanca i Vage mogla bi biti opisana samo sa jednom rijecju: idealno. Ovo dvoje ljudi pristaju jedno drugom gotovo savršeno i psihicki, i intelektualno, i fizicki, i emotivno. Oni su si vrlo slicni i imaju velik broj istih ili slicnih interesa u životu, a sve im se svodi na bezbrižnost i na životni moto: „lako cemo“. Oni imaju beskrajno mnogo vremena, volje i takta jedan za drugoga, pa nije ni cudno da su u vrhu liste najizdržljivijih parova medu znakovima. Ni jedan od njih dvoje nije previše nervozan po prirodi i nije baš borben, pa se slažu gotovo na svim životnim poljima.

Mogu biti izvrsni poslovni partneri koji se nadopunjuju u svim izazovima koji se ispred njih pojavljuju, te dobro funkcioniraju kao dva punopravna suvlasnika nekog preduzeca koje ce zahvaljujuci njima dobro i brzo rasti i napredovati. Nijedno od njih nije posebno ljubomorne prirode, oboje jako vole putovanja i istrage novih zemalja i kulture, a ni eksperimentiranje u krevetu nije im baš strano. Problem bi mogao nastati oko novaca koji oboje vole trošiti ali ga ne vole baš previše zarađivati. Idealna kombinacija.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …