Kako se slažu Blizanci i Jarac

Kako se slažu Blizanci i JaracU ovom članku saznaćete kako se slažu Blizanci i Jarac.

Po svim pravilima zodijaka, ova kombinacija je na samom pocetku osuđena na propast. Ali, s obzirom da su i Blizanac i Jarac znakovi koji ne poštuju nikakva pravila, i ovdje ce se pokazati da zvezde nemaju baš uvek pravo određivati ko kome odgovara. Jednom strogom i konvencionalnom Jarcu koji se ne odvaja od svog posla dobro ce doci neformalnost i vrckavost jednog Blizanca koji ce ga uvek docekati nasmešen i vedar kada ovaj dođe s posla kuci, najcešce kasno uveče.

Blizanac ce se za vreme dok je njegov partner na poslu, dobro zabavljati sa svojim društvom i baviti se svojim aktivnostima, tako da mu nikada nece sigurno biti dosadno, i na kraju niko nikoga nece pitati gde je bio. Među njima nema mnogo ljubomore i nece nikada biti nikakvih scena medusobnog optuživanja, ali to ne znaci da nema ljubavi, vec upravo obrnuto ljubavi baš ima i to sasvim dovoljno da bi ostali dugo zajedno. Stvar je samo u tome da oboje koliko traže slobode od partnera toliko je i daju, a i u seksu ce se izvrsno nadopunjavati. Dobra kombinacija znakova koji si daju uvek priliku dokazati da se poštuju i vole.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …