Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Blizanci i Jarac

Kako se slažu Blizanci i Jarac

Kako se slažu Blizanci i JaracU ovom članku saznaćete kako se slažu Blizanci i Jarac.

Po svim pravilima zodijaka, ova kombinacija je na samom pocetku osuđena na propast. Ali, s obzirom da su i Blizanac i Jarac znakovi koji ne poštuju nikakva pravila, i ovdje ce se pokazati da zvezde nemaju baš uvek pravo određivati ko kome odgovara. Jednom strogom i konvencionalnom Jarcu koji se ne odvaja od svog posla dobro ce doci neformalnost i vrckavost jednog Blizanca koji ce ga uvek docekati nasmešen i vedar kada ovaj dođe s posla kuci, najcešce kasno uveče.

Blizanac ce se za vreme dok je njegov partner na poslu, dobro zabavljati sa svojim društvom i baviti se svojim aktivnostima, tako da mu nikada nece sigurno biti dosadno, i na kraju niko nikoga nece pitati gde je bio. Među njima nema mnogo ljubomore i nece nikada biti nikakvih scena medusobnog optuživanja, ali to ne znaci da nema ljubavi, vec upravo obrnuto ljubavi baš ima i to sasvim dovoljno da bi ostali dugo zajedno. Stvar je samo u tome da oboje koliko traže slobode od partnera toliko je i daju, a i u seksu ce se izvrsno nadopunjavati. Dobra kombinacija znakova koji si daju uvek priliku dokazati da se poštuju i vole.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 10, prosek: 4,60

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …