Kako se slažu Blizanci i Vodolije

Kako se slažu Blizanci i VodolijeU ovom tekstu saznajte kako se slažu Blizanci i Vodolije.

Opis

  1. Ovo je takođe jedna od boljih astroloških kombinacija koje poznajemo. Ovo dvoje ljudi su stvoreni jedno za drugo, jer nekonvencionalnost, slobodoljubivost, inteligencija, smisao za lepo i moderno su samo neke od njihovih zajednickih crta koje ih vežu. Na prvi pogled oni ce se zaljubiti jedan u drugoga i naprosto se gutati pogledima, tako da im nece trebati mnogo da završe zajedno u krevetu isprobavajuci sve moguce poze iz omiljene im knjige „Kama sutra“.
  2. Oni imaju izuzetno mnogo zajednickih karakteristika, a najviše dodirnih tacaka imaju u domeni meduljudskih odnosa, prijatelja i humanosti uopšteno. S obzirom da su oboje vrlo brzi znakovi i da se njihov život odvija nesluceno velikim brzinama, cesto nece imati previše vremena u životu za uživanje jednog u drugome, a s obzirom da su i oboje vrlo nepredvidljivi i promenljivi nece baš sve uvek teci glatko. No sve te njihove nedostatke nadoknaditi ce im vrlo velika obostrana ljubav, a kada ce biti zajedno truditi ce se da ispune svaku zajednicku minutu do maksimuma. Zanimljiva i vesela veza, bez ljubomornih ispada i bez velikih trzavica. Gotovo idealna zajednica.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *