Kako se slažu Blizanci i Vodolije

Kako se slažu Blizanci i VodolijeU ovom tekstu saznajte kako se slažu Blizanci i Vodolije.

Opis

  1. Ovo je takođe jedna od boljih astroloških kombinacija koje poznajemo. Ovo dvoje ljudi su stvoreni jedno za drugo, jer nekonvencionalnost, slobodoljubivost, inteligencija, smisao za lepo i moderno su samo neke od njihovih zajednickih crta koje ih vežu. Na prvi pogled oni ce se zaljubiti jedan u drugoga i naprosto se gutati pogledima, tako da im nece trebati mnogo da završe zajedno u krevetu isprobavajuci sve moguce poze iz omiljene im knjige „Kama sutra“.
  2. Oni imaju izuzetno mnogo zajednickih karakteristika, a najviše dodirnih tacaka imaju u domeni meduljudskih odnosa, prijatelja i humanosti uopšteno. S obzirom da su oboje vrlo brzi znakovi i da se njihov život odvija nesluceno velikim brzinama, cesto nece imati previše vremena u životu za uživanje jednog u drugome, a s obzirom da su i oboje vrlo nepredvidljivi i promenljivi nece baš sve uvek teci glatko. No sve te njihove nedostatke nadoknaditi ce im vrlo velika obostrana ljubav, a kada ce biti zajedno truditi ce se da ispune svaku zajednicku minutu do maksimuma. Zanimljiva i vesela veza, bez ljubomornih ispada i bez velikih trzavica. Gotovo idealna zajednica.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 16, prosek: 4,88

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Ostavite odgovor