Kako se slažu Blizanci i Ribe

Kako se slažu Blizanci i RibeU ovom tekstu saznajte kako se slažu Blizanci i Ribe.

Opis

  1. Kod ove kombinacije neophodno je važno da se partneri usklade odmah, na samom pocetku, jedan prema drugome, jer ako to ne naprave odmah, kasnije ce biti teško bilo što sastaviti u jednu celinu.
  2. Ribe su znak koji je previše posesivan i zahtevan prema svojem partneru, bez obzira o kojem se znaku radilo, a Blizanci su pak previše slobodni i nekonvencionalni, a ponajviše neskloni bilo kakvim formama i obrascima ponašanja, pa ce se te iste Ribe vrlo cesto namuciti sa Blizancima da bi od njih stvorile ono što one žele, idealnog partnera. Nijedan Blizanac nece se nikada ni zbog koga promeniti, jedino ako nije u pitanju velika ljubav, jer svi su isti u pogledu svojih želja, a to je da ih možete imati pod uslovom da uslova prema njima nema. Oni nece nikada poštivati norme koje im neko drugi zada i nece se nikada ponašati sukladno pravilima koje nalaže okolina, pa tako ni Ribe koje ih žele promeniti bez obzira na kolicinu ljubavi koju poseduju, nece kod njih uspeti to napraviti ako to Blizanci ne žele sami uciniti.
  3. Blizanac treba neogranicenu slobodu a Riba obožavanje i dok ce biti tako u vezi biti ce dobro za oboje. Ako je zategnut, Blizanac ce patiti od klaustrofobije i tada je bolje da mu se Ribe maknu s puta jer ce ga na taj nacin najbolje sacuvati samo za sebe. Ne stavljajte mu okove i ne opterecujte ga ljubomorom.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *