Kako se slažu Rak i Rak

Kako se slažu Rak i RakU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Rak i Rak.

Opis

  1. Kada se sretnu Rak i Rak, to je otprilike, kao da su ugledali jedan drugoga u ogledalu, samo sa ponekim izmenjenim detaljem na sebi. Ovo dvoje ljudi imaju mnogo toga zajednickog i to je ono što ce ih odmah privuci jedno k drugome, ali u tome leži i problem. Problem ce nastati onog trena kada muškarcu Raku postane jasno da žena Rak ima iste potrebe kao i on, a to je prvenstveno posebna vrsta ljubavi, a on joj je ne može dati. Radi se o njegovoj potrebi za nekom vrstom majcinske ljubavi koju traži u svakoj ženi sa kojom u životu ima bilo kakve odnose, a i potreba žene Raka je ista, samo u smislu ocinske zaštite i te vrste ljubavi.
  2. Muškarac Rak nije sposoban nekoga voleti tako nesebicno kako vole ocevi (osim svoje vlastite dece), a pogotovo ne ženu, za koju ce uvek smatrati da mora biti njegova sluškinja i negovateljica, a ne on njezin otac i kada to uvide oboje, verovatno ce ta veza puknuti od velike kolicine trenja koje ce nastati izmedu njih dvoje. Oboje su izuzetno senzibilni i osetljivi, pa teško da ce zadovoljiti jedan drugoga bilo gdje osim u krevetu. Vrlo nesredena i cudna veza, ali uprkos svemu završava sa vrlo mnogo takvih brakova.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 3, prosek: 5,00

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Ostavite odgovor