Kako se slažu Rak i Rak

Kako se slažu Rak i RakU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Rak i Rak.

Opis

  1. Kada se sretnu Rak i Rak, to je otprilike, kao da su ugledali jedan drugoga u ogledalu, samo sa ponekim izmenjenim detaljem na sebi. Ovo dvoje ljudi imaju mnogo toga zajednickog i to je ono što ce ih odmah privuci jedno k drugome, ali u tome leži i problem. Problem ce nastati onog trena kada muškarcu Raku postane jasno da žena Rak ima iste potrebe kao i on, a to je prvenstveno posebna vrsta ljubavi, a on joj je ne može dati. Radi se o njegovoj potrebi za nekom vrstom majcinske ljubavi koju traži u svakoj ženi sa kojom u životu ima bilo kakve odnose, a i potreba žene Raka je ista, samo u smislu ocinske zaštite i te vrste ljubavi.
  2. Muškarac Rak nije sposoban nekoga voleti tako nesebicno kako vole ocevi (osim svoje vlastite dece), a pogotovo ne ženu, za koju ce uvek smatrati da mora biti njegova sluškinja i negovateljica, a ne on njezin otac i kada to uvide oboje, verovatno ce ta veza puknuti od velike kolicine trenja koje ce nastati izmedu njih dvoje. Oboje su izuzetno senzibilni i osetljivi, pa teško da ce zadovoljiti jedan drugoga bilo gdje osim u krevetu. Vrlo nesredena i cudna veza, ali uprkos svemu završava sa vrlo mnogo takvih brakova.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *