Kako se slažu Rak i Lav

Kako se slažu Rak i LavU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Rak i Lav.

Opis

  1. Ovo bi mogla biti vrlo zanimljiva i posebna veza, pogotovo ako se radi o muškarcu Lavu i ženi Raku. Postoji nekoliko stvari na koje ce se žena Rak morati naviknuti kod svog kralja Lava, a to su: njegovo glasno muško društvo koje ce joj svaki petak voditi u kucu na partiju karata ili na gledanje utakmica, zatim njegovi porivi prema gledanju krvolocnih borbenih filmova, njegovu ekstrovertiranost i ogromnu potrebu za seksualnim užicima. Na neke od njih ce se vrlo lako naviknuti, ali na sve teško, jer i ona ima svoje potrebe koje ce na neki nacin morati zadovoljavati, ali on ce njoj zato sve dopustiti. Iako je po prirodi Lav vrlo posesivan i zahtevan, kod partnera Raka nece imati potrebu za stalnim proveravanjem i nadziranjem jer ce mu ili joj verovati na rec, i to ce biti vrlo neobicno, pa cak i njemu samome.
  2. Račice su vrlo senzualne i seksualne po svom spoljašnjem izgledu, pa ce ih laskanje njihovoga Lava uvek razveseliti i posebno im goditi. Dobra i kvalitetna veza sa velikim postotkom brakova koji opstanu u svim uslovima.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *