Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Rak i Lav

Kako se slažu Rak i Lav

Kako se slažu Rak i LavU ovom tekstu saznaćete kako se slažu Rak i Lav.

Opis

  1. Ovo bi mogla biti vrlo zanimljiva i posebna veza, pogotovo ako se radi o muškarcu Lavu i ženi Raku. Postoji nekoliko stvari na koje ce se žena Rak morati naviknuti kod svog kralja Lava, a to su: njegovo glasno muško društvo koje ce joj svaki petak voditi u kucu na partiju karata ili na gledanje utakmica, zatim njegovi porivi prema gledanju krvolocnih borbenih filmova, njegovu ekstrovertiranost i ogromnu potrebu za seksualnim užicima. Na neke od njih ce se vrlo lako naviknuti, ali na sve teško, jer i ona ima svoje potrebe koje ce na neki nacin morati zadovoljavati, ali on ce njoj zato sve dopustiti. Iako je po prirodi Lav vrlo posesivan i zahtevan, kod partnera Raka nece imati potrebu za stalnim proveravanjem i nadziranjem jer ce mu ili joj verovati na rec, i to ce biti vrlo neobicno, pa cak i njemu samome.
  2. Račice su vrlo senzualne i seksualne po svom spoljašnjem izgledu, pa ce ih laskanje njihovoga Lava uvek razveseliti i posebno im goditi. Dobra i kvalitetna veza sa velikim postotkom brakova koji opstanu u svim uslovima.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 7, prosek: 4,43

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Ostavite odgovor