Kako se slažu Rak i Devica

Kako se slažu Rak i DevicaU ovom članku pročitajte kako se slažu Rak i Devica.

Opis

  1. Kada se svetovi Raka i Device susretnu i dotaknu, to je najcešce ili vrlo dobra ili vrlo destruktivna veza.
  2. Rak je preveliki senzitivac i previše je osetljiv za pojmove Device o ljudima, tako da ce jedan Rak svaku pravu Devicu pre oterati od sebe nego što je uspe zavesti sa svojim posebno lepim ocima.
  3. Bez obzira na vanjski izgled, oba znaka vrlo su intelektualna i znaju svoje partnere zavesti svojim lepim ponašanjem, ili još cešce inteligencijom i znanjem koje poseduju, tako da bez obzira na sve vrlo cesto ce se ipak uspeti spojiti na svim razinama.
  4. Devici odgovara seksualnost Raka i njegova stalna potreba za nežnostima i dodirima, a Raku ce pak odgovarati Devicina pedantnost i cistoca, pogotovo u domu i krevetu. Ovo dvoje ljudi ce se vrlo dobro nadopunjavati, a cesto ce se Rak morati dobro potruditi da ispod spoljašnje hladne površine Djevice ugleda vatru koja u njoj tinja, no tada ce se to pretvoriti u trajnu i sigurnu vezu za njih oboje.
  5. Kada se jednom opusti i nauci uživati u seksu, Devica je preporodena i postaje najsigurniji ljubavnik na svetu. Dobra i trajna veza, ako izdrže dovoljno dugo da se oboje opuste i nauce uživati jedan u drugome.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *